Fogják retusálni a tablóképeket?
Figyelt kérdés
Sajnos hiába szedetem kozmetikussal a szemöldököm, amikor elkezd nőni, csúny fekete pöttyös. És hiába szedetem ki előtte nap a szemöldököm, akkor is lesznek ott feketepöttyök, amik már elkezdtek kinőni, de még nem teljesen. Ezeket is leretusálják? Mert kapunk 9X13-as képeket is, és azokon már azért nagyon látszódna. Az ilyen részletekre is figyelnek?
Köszi a válaszokat!
2009. jan. 28. 20:14
1/7 anonim válasza:
Szia! Ez fényképész függő. De általában szokták és ilyenkor minden bőrhibát eltűntetnek, hacsak nem szólsz, hogy vmi is pöttyhöz ragaszkodsz.
2/7 anonim válasza:
Nekünk retusálták anno. Szokták.
3/7 anonim válasza:
szia. én ma kaptam meg a képeimet. Retusálják. Mindent, amit csak szeretnél :). Nálunk volt akinek leszedte az anyajegyét, pedig direkt kérte, hogy maradjon. Meg hajigazítások is voltak, stb. Ne aggódj, a tablóképen mindenki szép:)
4/7 anonim válasza:
Szia! Tényleg retusálják, ne félj. Nekem egyik ismerősöm tök komor arcot vágott meg borostás volt, meg minden, tablóképét meg megcsinálták úgy, hogy ilyen tök ari félmosolya lett meg egyáltalán nem látszott, hogy borostás, meg semmi :)
5/7 anonim válasza:
Nekünk külön szólt a fotós, hogy retusálni fogja, aztán végül nem tette. nagyon pipa volt mindenki.
6/7 anonim válasza:
nővérem a mult héten hozta haza a tablóképet,és nagyon szép lett.a fényképész megkérdezte mit retusáljon ki,és mit ne.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
A mi fotósunk is azt ígérte, hogy fog retusálni. Remélem így lesz.
2009. jan. 29. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!