11/35 anonim válasza:
Egy kisfúnak, aki nem találta meg a fényképezőjén az önkioldót.
Amúgy egész kedvesnek tűnsz, kár hogy ilyen buta vagy. Nem baj, majd felnősz...
12/35 anonim válasza:
de tényleg aranyosnak, kedvesnek, rendesnek tűnsz, mért kell így kinézned???? de télleg. miéééééééééééééééééééééért?:D
14/35 anonim válasza:
nem illik az arcodhoz az az orrpiercing...túl lágyak hozzá a vonásaid és a tekinteted. szerintem vedd ki. :) a frizurád sem a legelőnyösebb, egy jó fodrász sokat tudna dobni rajtad. a fültágító ennél ne legyen nagyobb. amúgy szerintem kedves arcod van, egész aranyosnak tűnsz. csak a piercingtől szabadulj meg, mert tényleg nem illik az arcodhoz. :) 19/L
15/35 anonim válasza:
Szerintem te tuti meleg vagy! 20/L
16/35 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszel!
18/l
17/35 anonim válasza:
Bajszosg*ci orrkarikával.
Bikának semmiképpen nem nevezném, mint azt valaki korábban tette, sokkal inkább valami tyúknak.
Bár a Te korodban elmegy, mer az emberek 20-22 évesen szoknak le a sz@revßesröl.
18/35 anonim válasza:
ő ilyen bmxes vagy hardcoreos stílus úgy látom hát jófejnek tűnik, de hétköznapi
20/35 anonim válasza:
Melegnek látom őt. Őszintén válaszoltam. Csókolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!