Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Alexander Skarsgard : jópasi...

Alexander Skarsgard : jópasi v. nem? ( én imááádom )

Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 14:41
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

lehánynád? :D velem gyűlik meg a bajod. xDD

amúgy kinek mi tetszik :D

2011. jan. 4. 15:49
 12/22 anonim ***** válasza:
imáááádom <3 *-*
2011. márc. 10. 16:47
 13/22 anonim ***** válasza:

Áááhhh imáádom <3

Nagyon jól is játsza Eric szerepét :P Főleg mikor rámenős :P

De most a True Blood 4. évadában meg olyan kis ártatlan, nagyon cuki :DD

2011. júl. 13. 17:45
 14/22 A kérdező kommentje:
Igen szerintem is nagyon jó a 4.évadban :P:P :DDD nagyon szeretem <3 :D
2011. júl. 24. 19:37
 15/22 anonim válasza:

Álompasi. Nem az a tipikus kisfiús férfi. Hanem férfias férfi.xd Imádom.<3 Ha már a tb-nél tartunk Sookie-t utálom...mindenkivel a természetben k*fél??? xdxd kikészültem rajta...nem tartom szép nőnek... és ti hogy vagytok ezzel?

16/L

2011. aug. 10. 10:06
 16/22 A kérdező kommentje:
én is pont ezen gondolkoztam.. Billel is eljátszotta ugyanezt. amúgy nekem most Bill sem szimpatikus. olyan hatalom éhes lett meg hasonlók :O viszont erik :$ hogy kitörlődött a memóriája nagyon édes lett :D
2011. aug. 10. 19:32
 17/22 anonim válasza:

Igen. Kis butus. Mint egy kisgyerek. Én a szőnyeges résznél kiakadtam:$

"Eric!! A szőnyeg!!" "Bocsi..:(*az ajtóba kapazkodva egyensúlyozva kikerüli a szőnyeget*" de a mostani Napos rész..tee..:O Engem úgy kiidegeltek a végével Jess kirohan és: "A naaap*-*" puffvége a filmnek...húzzák az ember agyát..xd

2011. aug. 10. 19:41
 18/22 A kérdező kommentje:
mindig a legizgalmasabb résznél van vége xd. olyan idegelő. meg az a Marnie.. fú az a nő. vagyis aki beleköltözött az a szellem. :O na azt letudnám lőni. xd :D ez a 4.évad egyre izgalmasabb :D
2011. aug. 10. 22:57
 19/22 anonim válasza:
Igen...az ember agyára mennek vele...Marinie-ról ne is beszéljünk..pfuu...xdxd Én a Sookie+Eric szexnél röhögtem..am sztem Alcide szerelmes Sookieba...Szegény Debbie...olyan édesen sírt...*-*
2011. aug. 11. 12:39
 20/22 A kérdező kommentje:
szerintem is szerelmes Sookieba.. vagy valamit tuti érez iránta :D de tiszta gáz már amúgy Sookie mindenkinek tetszik :O:O pedig nem nagy dobás.. de Erikkel arik :$ :DD
2011. aug. 11. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!