Mi tesz egy nőt igazán nőiessé?
Én lány vagyok, de elmondom a véleményemet. Elsősorban a viselkedés. Nem agresszív, nem verekszik, nem hajtépéssel meg pofonokkal próbál másokat meggyőzni az igazáról :D, nem káromkodik. Tisztában van az illemszabályokkal, és be is tartja őket.
Kinézetre: nőies frizura (ez lehet rövid is), alakot követő, jó szabású cuccok, sarkas cipők vagy elegánsabb balerinák (persze ez nem azt jelent, hogy mindig ezt kell viselni, aki pl. sportoláshoz vagy kiránduláshoz ilyet vesz fel, az röhejes)... elegánsan fel tud öltözni alkalomkor. Kecses...
nekem ezek jutnak eszembe így hirtelen :).
Szerintem vagányan is lehet nőiesnek lenni, nem kell teljesen visszafogottnak lenni. Sőt.
Fontos az, hogy legyen saját stílusa, semmiképp se kövesse a divatot. Ne hordjon közönséges, slampos ruhákat: pl. latex cicanadrág, vagy bármilyen cicanadrág nem fenék alá érő felsővel, csillogós, gagyi mintás, flitteres dolgok, parafatalpú, telitalpú cipő tornacipő, edzőcipő, melegítő (persze sportolni lehet az utóbbiakban:D). Ne legyen nagyon kivágott vagy teljesen testhezálló a ruhája, mert az is közönséges hatást kelt. Ha pl. miniszoknyát vesz fel, a melleit ne mutogassa mellé és fordítva. Ja és jó ha többször visel szoknyát, mint nadrágot.
Nekem fontos, hogy természetes legyen: ne szolizzon, ne legyen egy kiló vakolat a fején, ne legyen mellplasztikája, feltöltött szája, műszempillája, műkörme - ezek is nagyon közönségesek. A tetovált szemöldök is gusztustalan, meg a fekete szemöldök + szőke hajfestés kombó.
A haja stílusa, festés színe mind1, csak platinaszőke ne legyen, és passzoljon az egyéniségéhez. Felőlem aztán extrém színű haja is lehet, tetkó, piercing sem gáz.
Viselkedésben viszont fontos, hogy ne üvöltözzön, ne káromkodjon, de lehet igenis szókimondó és határozott, vállalja fel magát.
Hát nekem ilyen egy nőies nő:)
Amit felül írtál az inkább az úrinő definitciója.
A nőiesség valami elemibb bolog. Belső tartás kétségkívül kell hozzá, de visszafogottság nélkül is lehet valai olyan nő hogy mindenki a lábai előtt hever.
Lehet nőies a szexiség, lehet nőies az anyaság, lehet nőies a tiszta 'szűzies' szépség, telt idomok vagy törékenység is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!