Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon rossz a szemöldököm? Kép

Nagyon rossz a szemöldököm? Kép

Figyelt kérdés
[link]
2010. dec. 30. 16:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy kicsit vékony belül..De egyáltalán nem vészes !!
2010. dec. 30. 16:56
 2/14 anonim válasza:
100%
szerintem jó, bár lehet egy festés rá férne. De lehet csak a fény esik rosszul a képen. :)
2010. dec. 30. 16:59
 3/14 A kérdező kommentje:

az a baj, hogy alapból ilyen vékony (csak elölről van pár szál kiszedve), és nagyon ritka. ceruzával meg porral szoktam rajta igazítani.

szeretném ha ívesebb is lenne, itt még elmegy valahogy, mert feljebb húztam :)

2010. dec. 30. 17:00
 4/14 A kérdező kommentje:
szoktam festeni is, de mivel ritka, csúnya h a bőröm is befesti, mintha koszos lenne
2010. dec. 30. 17:01
 5/14 anonim válasza:
100%
Szerintem egyaltalan nem rossz! :)
2010. dec. 30. 17:04
 6/14 anonim ***** válasza:
szerintem se rossz csak föntről a törésnél kiszedhetnél egy két szálat és akk teljesen szabályos lenne
2010. dec. 30. 17:11
 7/14 anonim válasza:
46%

mintha az enyémet látnám..:Dpont ilyen, én is alig szedek ki belőle pár szálat, ennyire vékony..de szerintem ez nem olyan vészes..

jobban örülök ennek, minthogy túl dús és vastag legyen:);)

2010. dec. 30. 17:12
 8/14 anonim ***** válasza:

Első ránézésre nincs vele semmi baj.Viszont minden esetben az összkép a döntő!Ezt ne felejtsd el.Ha passzol az arcodhoz,akkor biztos,hogy nem rossz! :)

Egyébként attól függ,hogy lány vagy fiú vagy...Ezen az oldalon én már nem lepődök meg semmin! :)

2010. dec. 30. 17:15
 9/14 A kérdező kommentje:

:D lány vagyok

és köszi a válaszokat

2010. dec. 30. 17:17
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem rossz,főleg ha illik az arcvonalodhoz. :)

Nekem igazából sűrű,dús szemöldököm van,ezt tépkedni,hát néha nagyon elegem van belőle,pedig íves,szép alakja votl mindig is,csak pár szál kilóg.Milyen lehet egy Kiszel Tündének akkor?Azért nekem annyira nem vészes. :)

2010. dec. 30. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!