Oriflame rendelést lelehet adni telefonon?
Figyelt kérdés
Beteg vagyok és az üzlet nagyon messze van tőlem,nem szeretnék elmenni ilyen hidegbe,betegen.A tanácsadónőm telefonszáma nincs meg,mert szétment a mobilom és elveszett minden adat.Tegnap hívtam őket telefonon,a vezetékes számukat,de nem vették fel.A rendelést viszont fontos lenni leadni,mert akkor már jövőhét keddre megkaphatnák a rendelőim a megrendelt termékeke.t(Elvileg),ha jól tudom keddenként érkeznek új termékek az Oriflame-hez.2010. dec. 30. 10:30
1/8 anonim válasza:
Szia!
Én kb. 3-4 éve Oriflame-eztem, akkor le lehetett adni telefonon, a postai megrendelőn akkoriban rajta volt a telefonszám, egy üzenetrögzítőre kellett felmondani a termékek számát, meg a nevet, kódszámodat, meg azt hiszem a neten, meg faxon is lehetett rendelni. Én legtöbbször faxon rendeltem az adott formanyomtatványon.
Most néztem meg a telcsim, még benne van a rendelős tel.szám :D 06-1/450-3939 volt akkor.
Remélem segítettem.
2/8 A kérdező kommentje:
El sem tudod képzelni,mennyit segítettél,nagyon szépen köszönöm!Meg is próbálom mindjárt,remélem még érvényes a szám.Mikorra jöttek meg neked a megrendelt termékek így?
2010. dec. 30. 10:45
3/8 anonim válasza:
Hozzánk szerdánként hozták az Ori-központba, ha pénteken leadtam, jövő hét szerdára megjött. Ja, és ha vannak függőben lévő termékeid, és kéred, azt is mondani kell, felsorolni nem kell, csak hogy azokat is kéred, a faxra meg rá kell írni.
4/8 anonim válasza:
Meg azt is meg kellett adni, hogy hova kéred a csomagot.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem találom sehol a kódszámom:(.Leírtam egy papírra is,de nem találom,valamint az e-mailjem között sincs.Lehet új kódszámot kérvényezni?
2010. dec. 30. 11:20
6/8 anonim válasza:
Biztos lehet,nem tudom pontosan, de az szerintem sok idő, meg ahhoz biztos el kell menned valahová, ahol el lehet intézni. Nincs meg egy régi megrendelésed, vagy valami levél, vagy hasonló?
7/8 A kérdező kommentje:
Interneten még sosem rendeltem,csak bementem az üzletbe és úgy rendeztem a dolgokat.Ott sosem kértek eddig kódszámot.Akkor lehet mégis be kell mennem:(.Köszönöm még egyszer a segítséget!!
2010. dec. 30. 11:30
8/8 anonim válasza:
Nem biztos, hogy most is úgy van, 3-4 éve meg kellett adni. Az üzletet esetleg nem tudod felhívni? Hátha ők tudnak segíteni, vagy általuk meg tudnád oldani telefonon. Sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!