Jó alakú ez a lány? Rövrövröv
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a véleményeitekre. Most csak az alakját nézzétek, az arcát ne számítástok. Előre is köszi.
2010. dec. 29. 17:10
11/35 anonim válasza:
Érdekes, mert tényleg vékony, és egyben formás, de nekem sem tetszik valamiért.
12/35 anonim válasza:
Ha tényleg csak az alakja érdekel (arc és bőrszín nem), akkor 10ből 10-es szerintem. Gyönyörű, mindig vágytam ilyen kerek csípőre!
13/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket:) Jöhetnek még. Igazából azért érdekelt, mert szinte ugyanilyen alakom van: széles csípő, viszonylag kis mell. Ja, és ráadásul én is vörös vagyok. Írhattok az arcáról meg a hajáról is véleményt, de elsősorban az alakra vagyok kíváncsi.
2010. dec. 29. 17:48
14/35 anonim válasza:
hát...egy szoliba biztos h elküldeném, szebb lenne a bőre, és ezáltal az alakja is jobban érvényesülne.
nemrossz amúgy, csak nemtudok eltekinteni ettől a fehér bőrtől :D
kicsit mondjuk lehetne feszesebb a lány. de amúgy jó
15/35 anonim válasza:
18:06
Én is vörös vagyok, és órákat tölthetek a szoliban, akkor sem barnulok le. Ezt dobta a gép, mint a legtöbb vörös embernek. :D
16/35 A kérdező kommentje:
Én nem is akarok lebarnulni, mert nekem jobban tetszik a fehér bőr:)
2010. dec. 29. 18:20
17/35 anonim válasza:
akkor ajánlom a barnítókrémet :D
de ha vki tetszik magának fehér bőrrel akkor természetesen maradjon fehér, nem kötelező a barnaság.
18/35 anonim válasza:
Jó is meg nem is, valahogy olyan, mintha nem sportolt volna annyira, és ezért csak vékony és petyhüdtkés lenne. De inkább ilyen, mint 20 tonna:)
19/35 anonim válasza:
Jó alakja van, de számomra nem vonzó (túl széles) a dereka.
Bár én fűzöm magam, és darázsderék-rajongó vagyok:)
Ezt elszámítva tényleg jól néz ki az alakja.
20/35 anonim válasza:
Ja igen a fehér bőre gyönyörű, bűn lenne lebarnítani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!