Fiúk. Melyik jön be nektek, leírás alapján?
1: 165cm 52 kg (vékony lány) haja mellig ér, barna, a homloka kicsit pattanásos de látszik rajta hogy kezeli.Higiénikus, jó illata van, szép feneke,aranyos és el tud mindenkivel beszélgetni.Szép ruhákba jár, de néha bolond...(jó értelemben)
2: 165 cm 60 kg (duci) nincs pattanás nagy melle van, nincs jó feneke, és bukó is....
3: Vékony pattanásos, elhanyagolt, de gazdag
ez meg milyen h*lye leírás már elnézést:D
icipicit elfogult...ez alapján mindenki az elsőre fog voksolni. ki lenne az, aki pl a másodikra szavazna???
bocsi most látom hogy elírtam nem 60 kg hanem 70
3: vékony pattanásos, viszont jó az ágyban, kicsi a melle, feneke lapos, 43 kg 16-évesen és fogyni akar
itt a másik leírás az az a 3
egyébként ezeket a barátnőimről írtam én vagyok az első
na erre mondom én hogy minek ellenség ha vannak barátok XD
értékeld át kissé a barátságotokat, és ne tegyél fel ilyen buta kérdést. elfogult, manipulatív, egoista...
Nagyon elfogult vagy saját magaddal.. és látszik, hogy szándékosan negatív dolgokat írsz a barátnőidről, a saját negatív dolgaidat pedig lekicsinyíted..
Szerintem csak szimplán nagyon féltékeny vagy a barátnőidre, és így próbálsz önbizalmat nyerni azzal, hogy magadról leírod a jókat, és aztán örülsz, hogy "nyáá engem választottak a legtöbben, én vagyok a legjobb" holott ez lehet, hogy egyáltalán nem igaz.
jahm, egyébként a második vagy a harmadik ( már ha pasi lennék)
aki ennyire kétszínű és nem tudja értékelni saját "barátait" az a szememben nem jó ember.
Mennyire hülye vagy kérdezö :D
Direkt látszik a leírásból, hogy az elsöt nagyon részletesen leírtad, kiemelted. Ebböl látszik, hogy az te vagy.
A második és harmadikról pedig semmit se írtál szinte és ez azért van mert utálod öket és szebbek nálad, ezért te most önbizalmat akarsz gyüjteni a válaszokból.
Gratula.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!