Lányok! Ti tízből hány pontot adnátok erre a pasira és mi jut róla eszedbe?
Hát ha ilyen a fogadtatás, akkor én nem is teszek fel magamról képet. Maradok inkognitóban.
Az is lehet, hogy itt magukat nőnek kiadó manusok kommenteznek, és nem akarják a konkurenciát nagyon felhajtani.
Szerintem aki kommentezik, az küldjön képet is magáról. Akkor a lányokat én majd felül bírálom, és alul értékelem...
10/8
nem tudom megmondani, hogy koràbban bejöttél volna e vagy nem, mert nekem a szerelmemen kívül nem tetszik senki, de egyàltalàn nem vagy csúnya és a mosolyod is aranyos :)
17/L
Ugyan miféle csodára várnak itt egyesek, amikor másutt azt mondják, hogy a férfinak csak egy picivel kell szebbnek lenni az ördögnél?
Ha nem jó egy normális kiállású, normális öltönybe felöltözött frissen borotválkozott ember, aki nem kócos, borostás, ápolatlan stb.
Akkor keressék meg a térdig letolt ülepű fordított sapkás figurákat...
Esetleg tedd fel abban a formában a kérdést, hogy ki mit javítana az összhatás érdekében. Hátha a segítő szándék, (ami a válaszadókban azért megvan) erősebbnek bizonyul.
Esetleg tegyél fel más képeket még, más szögből, más beállításban...
Részemről ugye....de hát én manus vagyok.
Mondjuk egyenes, nyílt tekintet, ez becsületes emberre vall.
A csajok meg talán már alszanak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!