Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az alacsony fiúk többségében...

Az alacsony fiúk többségében nem jönnek be a nőknek?

Figyelt kérdés
168 cm vagyok.
2010. dec. 24. 20:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
szerintem nem is vagy alacsony:D
2010. dec. 25. 00:41
 12/16 anonim ***** válasza:

nekem nem jön be... picivagyok, de nem szeretem ha a fiú is pici, engem zavar. nem érzem magam biztonságban mellette.

17L

2010. dec. 25. 15:32
 13/16 anonim ***** válasza:

Nálam mondjuk 10cm-rel magasabb vagy, úgyhogy a kérdés is értelmetlen :D

De amúgy nekem, mivel nálam alacsonyabb pasit nagyon ritkán látni és azok mondjuk már tényleg annyira kicsik, hogy simán extrémnek számít, az a fontos, hogy egy pasi férfias legyen. Van a közvetlen ismerőseim között 2 olyan srác is (sőt több is, ha utána gondolok), aki kb olyan magas, mint te, és az egyik pl rettentő vékony, nyeszlett és magas hangja van, amíg a másik pedig egy igazi férfias típus. Szóval ha valaki ehhez a magassághz még nagyon vékony is, meg babaarca van, akkor az sokkal roszabbul áll neki, mint egy magasabb srácnak. De ez meg olyan, amin egy kis edzéssel és odafigyeléssel bárki javíthat...

2010. dec. 25. 20:57
 14/16 anonim ***** válasza:

amúgy hány éves vagy?

ha 16-17 vagy kevesebb még simán nőhetsz:D

2010. dec. 26. 14:54
 15/16 anonim ***** válasza:
Egy 150-158 centis lány mellett simán magas vagy.
2010. dec. 26. 21:13
 16/16 A kérdező kommentje:

köszi a további válaszokat:-)

21 vagyok,úgyhogy nem hiszem,hogy sokat nőnék.

2010. dec. 27. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!