Hány kg lehet Taylor Lautner?
hallottam h 14 kg izmot pakolt magára de nemtudom most hány kg? nemtaláltatok egy oldalt ahol rajta van?
segítsetek plz:)
Rákerestem, angol oldalakon 71 kg írtak, de ezek mind tavalyi adatok. Ha igaz, akkor most sem lehet nagy eltérés.
Viszont, más oldalakon fontban adták meg(210), átszámítva azok meg 95 kg. Jó persze, ennyi biztos nincs, mert elég szépen festene:"D
Szóval nem igazán lehet pontosan meg mondani. Remélem azért az előbbi lesz az igazi.:)
ez engem is baromira érdekelne, hogy pontosan mennyi, de sehol sem találtam megbízható infót. egy oldalon én is olvastam, hogy 210 lbs, hát az ugye 95kg mint ahogy már írták itt, de annyi kizárt, hogy legyen. 179cm magas! ehhez a formához és arányokhoz a magasságát figyelembe véve nem lehet több 85kg-nál, de akkor sokat mondtam. én olyan 78-80kg-ra saccolnék, de piszkosul érdekelne mi az igazság.
véletlenül nem tudod, Hugh Jackman hány kilós volt a Farkas forgatásán? :D
nemtudom sajnos énse...:S
am ksözi a válaszokat...azért kérdeztem mer ténis most kezdek hozzá a testépítéshez és ez a fiú nagy példaképem ilyen szempontból...
én 186 centi vok
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!