Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a bírkozó...

Mit gondoltok a bírkozó fülekröl lányok? Kép lent.

Figyelt kérdés

szóval a kép: [link]

írtam egy sztorit még, de nem engedték feltenni, hogy na, csak a kép

2010. dec. 23. 23:00
1 2
 11/17 szamóca. ***** válasza:

töökjo. egyzser vmi tömegverekedésbe kipróbálom:D

egyébként én abszolut önbizalompárti vagyok, de kicsit kevésbé feltűnően csinálod sokkal hatásosabb, hidd el:D

2010. dec. 23. 23:37
 12/17 anonim ***** válasza:
lány vagyok. szerintem semmi baj nincs vele, most ugyse fog egy lány végig pásztázni és mondjuk csak a füleid miatt szakítani veled ha mégis akkor az a lány nem normális.. mindenkin vannak hibák (rajtam pl műtét nyomok vannak amiket én utálok és azokat biztos észreveszik a füled pedig nem túl feltűnő). szóval szerintem nem baj egyáltalán.. azért vigyázz magadra ;) és bocs, hogy kicsit hosszú lett
2010. dec. 23. 23:38
 13/17 A kérdező kommentje:
:D hát ha gondolod, de azért vigyázzál orrodra is
2010. dec. 23. 23:40
 14/17 A kérdező kommentje:

Igaz, de így a képernyö másik oldalárol hogy lássad hogy cuki vagyok ha nem mondom :D

hát igen, nem hisszem csak azért szakitana velem, de példáúl ha lát az utcán és észre vesszi a fülem, talán azt gondolja hogy egy hülye vagyok, hogy hagytam hogy a fülem ijen legyen

2010. dec. 23. 23:44
 15/17 anonim ***** válasza:
növeszd meg a hajadta..de amugy tényleg nem feltűnő
2010. dec. 23. 23:50
 16/17 szamóca. ***** válasza:

ssszerintem az emberek 80-90% nem tudja hogy mitől van...

feltétlen tudnom kellett nekem hogy te cuki vagy?:D

2010. dec. 23. 23:52
 17/17 A kérdező kommentje:

Hajamat nem növesztem, mert fiú vagyok, nem értem, szerinted takarja el a fülem? az meg hogy nezne ki :D

szamóca, igazábol nem, csak gondoltam hozzátartozik hogy tudjál te és a többiek egy rendes választ adni. Nagyobb képben lássátok a dolgokat.

és hát ez az, legtöbben talán azt hisszik valami genetikai hiba miatt nézek ki így :D

2010. dec. 23. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!