Melyik lány szebb a kettő közül a képek alapján?
2010. dec. 23. 16:51
12/38 anonim válasza:
13/38 anonim válasza:
még itt sem szép. egyszerű az arca, semmi különleges nincsen benne
14/38 anonim válasza:
15/38 anonim válasza:
nehéz kérdés. mivel az első csaj nagyon szép lenne hosszú hajjal, a rövid haj nem tetszik lányokon.
Megan Fox nagyon szép, tetszett a Transformers című filmben, de ezen a képen nem szép, túl sápadt.
18/38 anonim válasza:
2. és lány vagyok:D Egyébként egyikre sem mondanám, hogy nagyon szép, a 2-nak olyan már bocsi, de közönséges arca van.
19/38 anonim válasza:
2. Megan Fox ötezerszer szebb, mint az az első... össze sem lehet hasonlítani! Irigy lányok >_>
Megan Fox az egyik leggyönyörűbb nő a földön, és teljesen természetes, semmi szilikon vagy ilyesmi. Tökéletes nő.
20/38 anonim válasza:
2.
Szeretnék én úgy kinézni, mint Megan... az első csaj tényleg elég átlagos, és nekem ez a típus sosem volt szimpi, de persze csúnyának se mondanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!