Gáz a vastag szemöldök a lányoknál? Mivel tudnék rajta segíteni?
Én még egyszer sem szedtem ki a szemöldököm és elég vaskoska. Persze nincs összenőve nehogy azt higgyétek. :D:D:D De nem szeretném ha ilyen vastag maradna. Ezért valami módszert keresek, hogy ki tudjam szedni. Nem kozmetikusra gondoltam, mert az itt írtó drága, a csipesszel meg már próbálkoztam és nem nagyon megy. És egyedül szeretném megcsinálni. Van valami más ötletetek? Olyan amit otthon lehet megcsinálni? És ne epilátor legyen.
A válaszokat előre is köszi:)
yves rocherbe ötszázért cisnálják...
és én nem vennék olyan méretezett gyantacsíkot...
1.megereszkedik a szemhéjad
2.egy kozmetikus a szemformádhoz,arcformádhoz, szemmérethez illően szedi ki...
1x megcisnáltatod, és utána már magadnak is menni fog
nem drága a kozmetikus, kb 500ft. és utána a visszanövőket már ki tudod szedni te is csipesszel.
Egyébként meg attól függ mennyire vastag a szemöldököd, mert szerntem a nagyon vékony sem szép, és most még nem is a vonalszerűre gondolok. Szóval ha lehet választani, akkor inkább legyen egy kicsit vastagabb, mint vékonyabb a kelleténél...
Nekem pl alapból elég ritkásan nő és még rá szoktam kicsit erősíteni szemöldökcerurával, hogy szebb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!