PACO RABANNE Black parfümöt hol tudok olcsón venni Bp-en? Eredetit.
2010. dec. 23. 14:50
1/6 anonim válasza:
Nem csak lehet, az utánzat. :) Olcsón nem tudsz venni sehol, mivel ezek minőségi parfümök éppen ezért van áruk is. Douglasba bemész és ott veszel, maximum nem a legnagyobb kiszerelést. A parfümériákon kívül máshol nem fogsz tudni eredeti parfümöt venni. :)
2/6 anonim válasza:
Én itt: [link] találtam olcsót.Vagyis a többihez képest olcsóbb..:D Mindenhol általában 8-9ezer forint 30 ml itt csak 6200 forint igaz van szállítási díj is ami 1000 forint de még így is! olcsóbb..:)
3/6 A kérdező kommentje:
hát kössz 10k ért vettem 100ml-eset. igaz használtan de teljesen tele volt illetőnek nem tetszett az illata.
2011. szept. 9. 16:40
5/6 A kérdező kommentje:
hogy beszélsz velem te cigány?
2011. szept. 9. 21:56
6/6 anonim válasza:
Cigány a te anyukàd ha ilyen gyereket szült,mint te! Szégyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!