Létezik olyan férfi akinek bejönnek a ducibb nők? Mert mindenütt szinte a vékony az ideál. Mondjuk mint ő?
Egyébként,igen van olyan aki a hasonlókat szereti.
9:15-ös vagyok.
Na ő duci nem hurkás de nem is lóg mindene a képen lévő valóban nem vonzzó
Itt a 2,38-as, jól lepontozott válaszadó.
Előttem szóló, a linkelt képpel egyetértek, az a lány csinosan duci. A kérdező által küldött képet személy szerint én kövérnek, egészségtelenül kövérnek tartom! Ez nem (csak) esztétikai kérdés. Egy ilyen nő, milyen gyereket nevel majd? Így is tele a világ szívbeteg, cukorbeteg, elhízott, magas vérnyomásban szenvedő fiatalokkal, akik számára egyetlen sport a chips szájhoz emelgetése a TV előtt. És ez a szülői példamutatással kezdődik....
Persze van, akinek a kifejezetten kövér emberek tetszenek, itt egy link hozzá.
De továbbra is úgy gondolom, hogy a duciság és az egészségtelen kövérség fényévekre van egymástól, nem kellene a kettőt összemosni.
Férfiak között is vannak mackós, husis, de izmos "példányok" és vannak vékony puding p.öcsök.
Szerintem az alábbi linken látható lányok kifejezetten szépek, na ők a dundik az én fogalmaim szerint. Balról a második, a fekete melltartós talán a legjobb.
2010-12-23 12:30
Amit elsőre linkeltél, szóvá tenném bocsi, igen, vannak ott kövér lányok, de 90%-ban duci, molett csajokról szól az oldal, és a szerkesztője többször is leírta, hogy nem a formátlan, 100 kiló feletti zsírtömegekre bukik, hanem az ízlésesen duci, formás lányokra. (Meg lehet keresni, én most nem fogom, bár nem hiszem, h bárkit érdekel itt.)
Hogy ez kinek mit jelent, az már egyéni.
Én viszont hűséges olvasója vagyok lassan 3 éve:-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!