11/21 anonim válasza:
nem... nagyon nem szép a haja és a színe.
12/21 anonim válasza:
szerintem szép, vagány és nagyon szeretem a Klippjeit...sztem nem néz ki 30-as kiélt nőnek :)) csak nőies és kész :))
16/21 anonim válasza:
Nagyon nagyon szép.Szerintem a hosszú haj jobban áll neki ,de így is csoda szép.
17/21 anonim válasza:
szerintem is nagyon szép! Nekem ő a kedvencem...:)
L
18/21 anonim válasza:
Én bírom rihannát szerintem szép nő,tényleg idősebbnek néz ki,de csak a sok smink miatt...Smink nélkül is szép:
Régen tényleg jobban nézett ki,mert hosszabb volt a haja,amúgy az arca semmit nem változott,szép,egzotikus arca van és az alakja sem rossz...
19/21 anonim válasza:
Szerintem gyonyoru!!! Nagyon szep teste van!!! Igy nez ki egy igazi noies test! A haja is gyonyoru volt -.-" amig ala nem rakta egy funyiro ala!!!
20/21 anonim válasza:
szerintem tök átlag. a bőre csúnya, a haja sem jó, az orra széles, mint a feketék orra általában, testre is túl nagydarab. Nekem nem jön be egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!