Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok! Mit szóltok ezekhez a...

Csajok! Mit szóltok ezekhez a körmökhöz? Melyik a legszebb? (képekkel)

Figyelt kérdés

Teljesen oda vagyok most az ilyen körmökért.

A szalagavatóm még csak jövőre ősszel lesz,de már most azon gondolkodom,hogy milyet szeretnék.

Íme,az én kedvenceim:

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

5. [link]

Ezek lennének amik nálam szóba jöhetnek szalagavatóra. Tudom,hogy eléggé hasonlóak,de szerintetek melyik a legszebb? Kinek melyik jön be és miért? Véleményt,és képeket is linkelhettek,hogy nektek milyen volt,vagy milyen tetszik. :)

17l

2010. dec. 19. 11:37
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Kedves 12:38-as válaszolóm: Figyelj,neked ez nem jön be,neked ez komoly,nekem pedig nem. Ízlések és pofonok.

Nekem mindig is az egyszerűbb,ízlésesebb és ezek szerint komolyabb körmök tetszettek. Mint pl. ezek is. Van akinek az ilyesmik jönnek be [link] ,van akinek az olyasmik amiket én linkeltem. Az pedig,hogy egy 17,18 éves csaj egy "kiscsaj" azt ne vitassuk. Mert néha egy 20-25 éves csaj sem néz ki annyinak. Attól,h valaki 17 éves az nem azt jelenti,hogy az illető "kiscsaj". Nekem már a hozzám közel állók nem egyszer mondták,hogy mennyire felnőttes a gondolkodásom, (nem hiába van már lassan 1,7 éve párom,akivel ugyanúgy komolyan gondolom) és külsőre is többnek nézek ki. Szerintem valaki inkább 17,18 évesen komolyodjon meg (oda legyen az esze minden téren),nézzen ki nőnek,mint néhány 22,23 éves nő akinek a gondolkodása gyerekes,felelőtlen és kinézetre is egy kislány. Nekem ez a véleményem. Na de most jól eltértem ettől a "körmös" témától,de nembaj.

Egyébként örülök,hogy őszinte voltál.szeretem az őszinte embereket.

2010. dec. 19. 13:10
 22/27 anonim ***** válasza:

nekem legjobban tetszik az 1. utána 5. utána a 2.

de amúgy mindegyik nagyon szép!

2010. dec. 19. 13:18
 23/27 anonim ***** válasza:
az első és az utolsó nagyon be jön:)
2010. dec. 19. 15:46
 24/27 anonim ***** válasza:
fiú vagyok,de sztem jó mindegyik.
2010. dec. 19. 16:15
 25/27 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy még fiú is válaszol a kérdésemre. :)
2010. dec. 19. 16:28
 26/27 anonim ***** válasza:
1. és 3.
2010. dec. 20. 13:02
 27/27 anonim válasza:
1. ÉS AZ 5.dik a többi tul csicsás
2010. dec. 23. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!