Miért nem jó az embereknek - főleg a nőknek - az, amit a természet adott?
Nem értem, hogy a barnák miért akarnak szőkék lenni, a szőkék feketék, az amúgy is vékony szemöldökűek miért ritkítják túl (vagy szedik ki teljesen, majd visszarajzolják), az egyenes hajú hullámos hajat akar, míg a hullámos hajú vasalja ezerrel?! A kék szeműek barna szemet szeretnének, és fordítva... Ha valakinek homokóra alakja van, miért akar alaktalan pálcika lenni, miért gondolják azt sokan, hogy a 160 centihez a 40 kiló dukál, és ha ezt egy normális külsejű csaj meglátja, rögtön ő is ilyen akar lenni?!
Ha valakinek 75/B-s a cicifixe, miért akar 80/D-set?
Miért nyomatják tele magukat botoxal meg szilikonnal?
Miért vesznek fel olyan ruhákat, ami egyébként nem áll jól, de ha a másiknak olyan van, "akkor biza nekem is kell, nem számít, hogy hülyén nézek ki, de legalább divatos a felsőm"? Miért nem tudnak a saját alakjukhoz öltözni, ha egyszer a "természet" úgy döntött, hogy neki ilyen az alakja? Ha valaki fehér bőrű, minek megy szoliba, ha tudja, hogy káros, a barna bőrű meg miért akarja fakítani magát? Sok-sok apró kérdés, amire nem tudom a választ...
Múltkor is körbenéztem a HÉV-en és a nők közül össz-vissz nekem volt eredeti a hajszínem... Mindnek festett! És ez abban nyilvánul meg, hogy vagy le van nőve, vagy olyan természetellenes a színe, hogy arról lerí, hogy "mű".
9:26 Nem azzal van a baj, hogy dundi volt a csaj! Hanem azzal, hogy olyan cuccot vesz fel, ami három számmal kisebb nála, és úgy igenis undorítóan nézett ki, hogy tartotta az övbújtatót, miközben már úgyis kinn volt a fél hátsója, ráadásul a hasa "ráfolyt" a csípőgatya elejére!
Ergo: Ha valaki dundi, akkor is fel lehet öltözni ÍZLÉSESEN! Nem ilyen gusztustalan módon!
Mindenki mindenkit kigúnyol, aki nem olyan, mint a többi. Ez bizony ennek a korcs társadalomnak a hátulütője.
Én pont azokat gúnyolom ki, akik olyanok, mint a többi.
Rém idegesítő tud lenni, hogy bemutatkozom egy embernek, utána azt hiszem, ugyanaz az ember jön velem szembe az utcán, később kiderül, hogy nem ő volt az, de mivel mindkettő a tipikus "csőbu*zi divatot" vette fel = nem látok különbséget. Egyéniség, emberek, egyéniség...
És tudod mitől lesz valaki olyan, mint a többi? EZZEL a tulajdonsággal. Mert nem szeretik a hajszínüket, az alakjukat, és ezért festetik be a sörényt, ezért vesznek fel három számmal kisebb ruhát (mert nehogy már tegyenek is valamit a nagy p*csájuk ellen) -hátha az leszorít, és karcsúsít-, ezért festik magukat össze vissza (smink nélkül rá sem ismersz). Cél az, hogy elfogadják és szeressék őket.
Kicsit toleránsabbnak kellene lennünk egymással. És nem csak azt kellene elfogadnunk, ami ugyanolyan, mint 600 másik.
És egy nem festett hajú, nem agyonszolizott, nem sminkelt lány is nagyon szép, és egyedi tud lenni. PONT EZZEL...
Ez ugyanaz, mint amikor a hatalmas élettapasztalattal rendelkező tinik (gondolok itt a 14-15 éves korosztályra) úgy gondolják, érettebbek a többieknél. Mert okosabbnak, tapasztaltabbnak, önállóbbnak érzik magukat pölö az osztálytársaiknál. És ez a nagyszerű elmélet sajnos ott bukott el, hogy ezt minden tini így gondolja. Én is így gondoltam akkor, később rájöttem, hogy hülye voltam, nem érett. Ettől lesznek ugyanolyanok az emberek.
Ez annyira nem volt témába vágó, de mondandóm kapcsolódik az ügyhöz.
Barna vagyok és nem akarok szőke lenni, nem vékony (de nem is vastag) a szemöldököm, enyhén hullámos csak a hajam, és nekem megfelel. A szemem világoszöld, és bár időnként kapok miatta megjegyzéseket ("Höhö, a szemed olyan, mint a libaf*s!"), nem izgat. Nem vagyok vékony, sőt, túlsúlyos, és ha van valami, amivel rendszeresen csúfolnak, hát ez az. De engem ez sem érdekel, mert jól érzem magam így, és nem vagyok kifejezetten kövér. Mellmérettel is meg vagyok elégedve, nem túl nagy, de nem is hiányzik az óriásduda. Soha, semmi pénzért nem lennék szilikoncica, a természetesség híve vagyok. Nem követem a divatotl, azt veszem fel, ami tetszik nekem és áll is rajtam valahogy. Fehér a bőröm, kifejezetten sápadt, amit kiemelnek a (genetikailag) karikás szemeim is, de MÉG EZ SEM zavar, sőt, örülök, hogy külsőre is különbözök az átlagtól valamilyen szinten. Ilyen vagyok gyárilag, és kész.
És most jöhetne az "Akinek nem inge..." monológ, hozzáteszem, jogosan, de csak azért írtam le ezt, mert nem szeretem az általánosítást. Ezzel arra akartam rávilágítani, hogy van kivétel is, és én sem értem, miért teszi az ilyen dolgokat a többség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!