Írjatok, hogy melyik lány alakja szép?
utolsó,csak irigy vagy,mert te nem vagy OLYAN GEBE mint ők. :)
nekem a legjobban a 6 és az 5 tetszik.
de 7 sem rossz :)
Hagyjuk már ezt az "irigy vagy nem vagy irigy" beszólásokat, mert már nagyon unalmas. Mi a fene baja van néhány embernek, hogy azt hiszi, akinek nem a sovány tetszik, az irigy? Igenis taszító is tud lenne a soványság sok embernek.
Amúgy kérdésre válaszolva: 7, 3. És a harmadik többnek néz ki 45 kilónál. De tetszik az 1. képen lévő jobb oldali alak is.
A 2. pedig undorító. Nagyon nem illik a többi közé. OLyan mintha a felső hasából kinyomtak volna egy részt, bloeh
"A 2. pedig undorító. Nagyon nem illik a többi közé. OLyan mintha a felső hasából kinyomtak volna egy részt, bloeh"
Még mindig jobb, mintha a háj logna rajta.
Nekem az első kivételével az összes tetszik.:) 24/F
JA ÉS A MÁSODIK IS 50kg
A harmadikról meg elhitetitek, hogy 45kg
komolyan mondom van 1-2 hülye fiú
élőben is megkérdeztem régebben fiúkat,hogy melyik kép tetszik (nem ezek a képek voltak)...a soványabbról azt hitték,hogy az az izmosabb,súlyosabb ...hát nektek nincs szemetek!!!!!!!! minél vékonyabb,annál jobb.ennyi a módszer!!! miközben mi csajok meg tudjuk,hogy ki hány kg stbstb
3. a legjobb.
5.is tetszik kicsit.
Jajj ezt már én is megtapasztaltam!! Párom (természetesen), az olyan lányokat szereti, mint én, vagyis aki nem nádszálkisasszony, hanem az utána következő kategória (38-as méret) és még azt szeretné, ha híznék. Szóval legyen fenék, mell, izmosabb, formásabb alak. Élőben ezekre is mondja, hogy csinosak. De ha a képeket nézegetjük, és pl. van ott egy számomra gebe modell, mondja, hogy úú de jó kis comjai vannak, pedig én mint nő tudom, hogy a modellnek eleve nem lehet olyan "nagy" combja, mint pl nekem...
Szerintem nekik az arány a fontos a képeken. Mert lásd itt a 45 kilós csajt. Arányaiban olyan, mint én, csak van köztünk 15 kiló különbség (bár azt nem tudom, hány centi), de ez a képen nem látszik, csak az, hogy arányosan formás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!