Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Írjatok, hogy melyik lány...

Írjatok, hogy melyik lány alakja szép?

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

5. [link]

6. [link]

7. [link]

2010. dec. 18. 11:59
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Ja és 45kg
2010. dec. 18. 12:20
 12/23 anonim ***** válasza:
24%
Hát ezek alapján az első és a 3. , a többi túl gebe.
2010. dec. 18. 12:37
 13/23 anonim ***** válasza:
70%

utolsó,csak irigy vagy,mert te nem vagy OLYAN GEBE mint ők. :)

nekem a legjobban a 6 és az 5 tetszik.

de 7 sem rossz :)

2010. dec. 18. 13:03
 14/23 anonim ***** válasza:
29%

Hagyjuk már ezt az "irigy vagy nem vagy irigy" beszólásokat, mert már nagyon unalmas. Mi a fene baja van néhány embernek, hogy azt hiszi, akinek nem a sovány tetszik, az irigy? Igenis taszító is tud lenne a soványság sok embernek.

Amúgy kérdésre válaszolva: 7, 3. És a harmadik többnek néz ki 45 kilónál. De tetszik az 1. képen lévő jobb oldali alak is.

A 2. pedig undorító. Nagyon nem illik a többi közé. OLyan mintha a felső hasából kinyomtak volna egy részt, bloeh

2010. dec. 18. 13:14
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

"A 2. pedig undorító. Nagyon nem illik a többi közé. OLyan mintha a felső hasából kinyomtak volna egy részt, bloeh"

Még mindig jobb, mintha a háj logna rajta.

Nekem az első kivételével az összes tetszik.:) 24/F

2010. dec. 18. 14:13
 16/23 A kérdező kommentje:
Mééé mi van az elsővel??? AZ IS 50kg-os csaj
2010. dec. 18. 14:34
 17/23 A kérdező kommentje:

JA ÉS A MÁSODIK IS 50kg

A harmadikról meg elhitetitek, hogy 45kg

2010. dec. 18. 14:34
 18/23 A kérdező kommentje:

komolyan mondom van 1-2 hülye fiú

élőben is megkérdeztem régebben fiúkat,hogy melyik kép tetszik (nem ezek a képek voltak)...a soványabbról azt hitték,hogy az az izmosabb,súlyosabb ...hát nektek nincs szemetek!!!!!!!! minél vékonyabb,annál jobb.ennyi a módszer!!! miközben mi csajok meg tudjuk,hogy ki hány kg stbstb

2010. dec. 18. 14:36
 19/23 anonim ***** válasza:

3. a legjobb.

5.is tetszik kicsit.

2010. dec. 18. 16:20
 20/23 anonim ***** válasza:

Jajj ezt már én is megtapasztaltam!! Párom (természetesen), az olyan lányokat szereti, mint én, vagyis aki nem nádszálkisasszony, hanem az utána következő kategória (38-as méret) és még azt szeretné, ha híznék. Szóval legyen fenék, mell, izmosabb, formásabb alak. Élőben ezekre is mondja, hogy csinosak. De ha a képeket nézegetjük, és pl. van ott egy számomra gebe modell, mondja, hogy úú de jó kis comjai vannak, pedig én mint nő tudom, hogy a modellnek eleve nem lehet olyan "nagy" combja, mint pl nekem...

Szerintem nekik az arány a fontos a képeken. Mert lásd itt a 45 kilós csajt. Arányaiban olyan, mint én, csak van köztünk 15 kiló különbség (bár azt nem tudom, hány centi), de ez a képen nem látszik, csak az, hogy arányosan formás!

2010. dec. 18. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!