2/28 anonim válasza:
Egyik se tetszik:S
de ha muszáj lenne akkor az 1.
3/28 anonim válasza:
Nos nekem a második is szép:) lehet az a szemölcs épp nem vonzó, de inkább vele smerkednék meg, mint az elsővel:) az elsőről tudnám mit gondoljak és köszönöm nem:) csak a másodikkal randiznék:)
4/28 szamóca. válasza:
az egy pc az a szemölcs :)
am sztem második, csak hülye fejet vág.
5/28 Мirkó válasza:
Ha muszáj választani inkább az első!
"az elsőről tudnám mit gondoljak és köszönöm nem:)"
vágom mire gondolsz de sztem a második se különb :D
6/28 anonim válasza:
Mindenképpen az első. Ő valahogy megnyerőbb, sőt tetszik is. De a stílusuk nem vonz valahogy.
7/28 anonim válasza:
Lehetséges, hogy a második se különb, mert igazad van. De az első pénzének köszönhető, hogy ilyen szép, és a tekintettével azt is beetettné veled hogy még szűzXD csak mert nagyon szép még nem jelenti, hogy még jobb a másiknál;)
9/28 anonim válasza:
Egyik se szép, de h nagyon választani kell, akkor inkább az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!