Lányok ti járnátok ezzel a sráccal? Picit visszahúzódó, néha mogorva és nem kicsit depis alkat, de nagyon kedves és jó fej és sportos! :D
[link] Php? Fbid=129353933761662&set=a.111036295593426.9998.100000611674121&ref=notif¬if_t=photo_reply#! /profile. Php? Id=100000513766864&v=info
Főleg Kiskunhalasi lányok írjanak !
24F
szerintem egy retardált kolbász vagy!
28/n (hazudtam!)
azt még a tulajdonságaid közé beírhattad, volna, hogy enyhe ferdehajlam:S
most komolyan, puszcsi, szercsi egy 24 éves "férfitól"?:O
először nőj fel, utána csajozz;)
Undorito, a stilusod meg gyatra, fuj
egy lany
Uh itt senkinek nincs humorérzéke.
Kérdező, szerintem nincs veled semmi baj, majd csak eljön az igazi. Tanácsot nem tudok adni, hogy hol/ hogyan ismerkedj, vagy hasonlók, mert ez szerintem nagyrészt szerencse kérdése. Nekem is úgy jött a szerelem, mint derült égből a villámcsapás :) Szóval nem feltétlen magunkban kell keresni a hibát...
Na puszcsy, szercsyyyy, köszcsy
21L
ironia? szerinted ezen egy lány nevetne pl élőbe? nemtom..nekem kicsit szánalmasnak tünsz...olyan még röhögni is büntudatom lenne rajtad, mert nem veszed észre h égeted a fejed...de ahogy érzed ;)
22L
okézsoké ... aki elhiszi elhiszi , aki nem , nem !
a következő a szituáció :
egy ember gondolt egyet, és poénból meg nagyrészt kíváncsiságból felrakta egy ismerősét ide . írt róla valamit , meg megadott egy linket amiről további információkat kaptatok. ti meg elhittétek (vagy nem ), hogy ő ugyanaz, aki a kérdést felrakta .
szóval köszönöm az eddigi válaszokat !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!