Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Magától tágul a fülem. Mit...

Magától tágul a fülem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hát az a helyzet,hogy volt 10milis tágeszem(aztán rájöttem,hogy hülyeség mert majd ha odakerülök,h. fog kinézni,munkahely stb) már vagy másfél éve.Összement annyira mint amilyen a fülbevalóknak szokott lenni lyuk.Gondoltam most már eleget pihentettem és beleraktam egy pici fülbevalót.Nem az a lógós csak sima pici.Aztán ma elkezdett fájni és azt vettem észre,hogy kb 1milis lett a lyuk.Tudom nagy barom voltam és nagyon megbántam.Vmi ötlet? az is eszembe jutott már,hogy ha majd idősebb leszek majd megyek vele sebészetre vagy,h. ne legyen lyuk.de akkor már nem lehet kilyukasztani fülbevalónak vagy igen?
2010. dec. 13. 21:38
 1/7 anonim ***** válasza:

Ekkora balf*sz az ember mikor vagány akar lenni és megbánja.

Nah miattatok van az h lenéznek "minket" akiket nem tántorít el a munkahely és a felnőtt lét.

Holnap kérjél időpontot sebészeten és összevarrják. Nekem annak idején 13e-ért varrták azért mert beakadtam a ruhafogasba de ez 3cm-lyuk volt. És igen lehet újra lyukasztani mert nekem is lett és már most 4cm-es a fülem. Jobb mint valaha.

18/F

2010. dec. 13. 21:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg egyszerűbb lenne, ha megvárnád, amíg benő az a lyuk, majd kilöveted újra, bár nem akarok hülyeséget mondani, nem értek a tágeszekhez, de akkor nem nyúlna ki.:) szerintem...
2010. dec. 13. 21:55
 3/7 anonim ***** válasza:
attól, hogy beletettél egy fülbevalót nem fog kitágulni megint
2010. dec. 13. 22:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Első, bearanyoztad az estémet! Beleakadtál a ruhafogasba! XD ezen fogok röhögni míg el nem alszom! :D :D
2010. dec. 14. 00:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem mondjuk csak 5 milis volt, de miután kivettem és picit összement, rögtön raktam bele fülbevalót. Én nagyobb, lógós fülbevalókat is hordok és nekem nem tágul. El nem tudom képzelni, hogy a tiéddel mi van...

20L

2010. dec. 14. 16:32
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát én sem...akárhányszor beleteszem mindig lesz vagy 1mmes lyuk.pedig tényleg nagyon picire összement és nem merem belerakni.Amúgy az elsőnek: nem érdekelt,hogy divat stb. először a szüleim miatt vettem ki aztán meg is bántam.De hát ez van :) legalább megtanultam,hogy olyat ami maradandó ne csináljak mert nekem az a legnagyobb hibám,h. rettentő gyorsan megunok mindent.
2010. dec. 15. 18:39
 7/7 Tóth V. válasza:
Az eredeti,sima fülbevaló lyuk 1,2-1,6 mm-es.Teljesen normális az 1mm,sőt még talán kicsi is fülbevaló lyuknak.
2014. máj. 12. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!