Van olyan, aki házilag, magának készíti el a zselés műkörmöt?
Mi a folyamat? Nem nehéz? Én is magamnak szeretném, úgy tudom, be is lehet szerezni a hozzávalókat, gombaölő-folyadék, maga a zselé, ilyesmi.
Én nem szeretnék tipet, csak egy zselés réteget a körmeimre.
van sajnos elég sok, aztán meg sírnak, hogy gombás lesz a körmük, vagy leesik 1hét után, vagy, hogy nem sikerül jól:( de ez a személyes véleményem!
nem könnyű azt előre mondom. ha akarod leírom neked priviben a teljes menetét, van itthon könyvem is, mert tanultam, szóval biztosan jót írnék! ha nem akarsz tip-et, akkor építheted is! de egy réteg nem sokat ér!
22L
jajj, nagyon örülnék neki, de csak ha nem nagy fáradság mindezt leírni, nem tudom, mennyire hosszú.
attól, hogy ne sikerülne szépen, nem tartok, jó a kézügyességem, nyilván az első néhány biztos nem lenne tökéletes, de el tudnám sajátítani, úgy érzem.
gombásodás, leesik ilyesmi: nem tudom... ennek ellenére megpróbálnám. :)
rendben, akkor írom hamarosan! akkor az építettet írjam le, vagy a tipeset, vagy mindkettőt? :)
nem fáradtság szívesen leírom neked:)
nagyon-nagyon köszönöm!!! :))
az épített érdekelne, bár nem szeretném meghosszabbítani a körmeimet, csak zselét rá, persze francia lakkozással.
elvileg elküldtem
remélem érthetően írtam le, de ha nem írj és segítek:)
el küldenéd a másik válaszolónak is? mert mikor neked el küldtem el is tűnt, és csak utána vettem észre!:S:)
megkaptam, igazán köszönöm!!! :))
azt azonban nem tudom, hogyan küldjem el a másik érdeklődőnek, nem látok itt olyat, hogy privát üzenet küldése, pedig régebben volt ilyen.
na, mindegy, visszaküldöm Neked, és akkor meglesz újra.
lenne amúgy pár kérdésem, privátban írjam, vagy lehet ide az oldalra is?
írd inkább priviben:) és nagyon szívesen!:)
másik kérdező neked hova tudom küldeni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!