A fekete hajhoz a barna, vagy a fehér bőr illik jobban?
Attól függ. Barátnőmnek például feketére van festve a haja, a bőre pedig elég fehér, és nagyon jól áll neki.
De szerintem a barna bőr is illik hozzá.
Inkább több értelme lenne a bőrszínedhez igazítani a hajad színét, de Te tudod :) !
Az én bőröm porcelánfehér, hihetetlen sápadt, szinte fehér, a hajam pedig eredetileg gesztenye, de feketére festem, és imádom ezt az összhatást, szerintem nagyon szép kontrasztos. Azt tudom, hogy ehhez a kombinációhoz a barna szín és árnyalatai nagyon nem illenek, így inkább fekete, fehér, kék, rózsaszín, piros és lila ruhákat hordok és sminkben is ezeket használom. Nem vámpíros, pedig néha piros rúzst is használok.
A szolibarna bőr és fekete haj kombinációja megint egy teljesen más hatás, össze sem lehet hasonlítani a kettőt.
De ha rám hallgatsz, ne szolizd szét a bőrödet, mert nagyon rosszat tesz a bőrnek, öregít, rosszindulatú elváltozást okozhat. Módjával csináld :)!
nekem is fekete a hajam, nyáron meg szép barna a bőröm. én csúnyának tartom magam amikor télen kifehéredik a bőröm, ezért hetente/2 hetente egyszer elmegyek szoliba. az nem sok, de legalább nem úgy nézek ki, mintha egy vízi hulla lennék...
szóval szerintem a fekete hajhoz a barna bőr illik jobban.
Oh na ez az utolsó válasz tetszett, mert fehér bőröm van, fekete hajam és kék szemem :D
Pedig én is azt hittem h nem áll jól a fehér bőrhöz :S Szoliba meg nem akarok járni, úgyhogy ez van.
Az ismerőseim is azt mondják h jól áll a fekete..
sztem barna bőrhöz is megy meg fehérhez is, bár illetőtől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!