Mennyi idő telik el a reggeli felkelésedtől az elindulásig? Miket csinálsz? Mik a napi rutinjaid?
Nálam két verzió érvényesül. Az első, amikor korán és időre kell mennem, akkor elég 45 perc. Ekkor a rutin: felkelés, kávét fel, wc, kávézás, tusolás, öltözés, esetleg még kávé, öt perc "meditálás", indulás.
Ha mondjuk 10-re kell mennem, kb ugyanez, csak a meditálás 30-40 perc, plusz kezelem a levelezéseimet. Ennyi, kb.
Nekem 1 óra 15 perc kell...:D
Felkelés,wc,mosakodás,smink,hajvasalás,kávézás és gépezés,öltözés,haj beállítása és táskámba bepakolás.
erre mind nem kell több mint 1 óra de szerintem sokkal jobb reggel nem kapkodni hanem nyugodtan elkészülni mert már jobban indul így a nap.. szerintem:D
30 perc kb.
felkelés,mosdás,kontaklencse be,öltözés,haj
(szerencsére reggelimet és kávémat megcsinálják így azzal nincs gond:)
hát én iskolás vagyok, nyolcra kell mennem hétköznap, ekkor így néz ki a reggel:
wc, kézmosás, arcmosás(előző nap este fürdök), reggeli(közben tv-zek), fogomosás, öltözés, fésülködés, hajvasalás-ennyi kb. ez kb. 45 perc
6:20 körül kelek és 7:20-kor indulok.
Kb. 2O perc. Öltözés, fésülködés, iszok egy teát, összepakolok, indulok.
OFF: a hajvasalás mindenkinek rutin??
Nekem 1 óra a készülődés.
6 előtt felkelek, aztán reggelizek, megmosakodom, felöltözök, elkészítem a sminkemet és a hajamat, és 7 után pár perccel indulok a buszhoz.
Minden reggel hétköznap és hétvégén is ötkor kelek. Gyorsan felkapom a melegitőm és irány egy kis séta vagy kocogás a kutyával az olyan fél hatig. Utána zuhany öltözködés ez is kb egy félóra. Általában este elkészitem a kajám csak bedobom a táskába. Utána gyorsan email ellenőrzés smink kiegészitők ágyazás és 6:45kor rohanok a vonathoz.
Hétvégén a reggeli séta kicsit tovább tart utána bevásárolni megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!