Mit gondoltok erről a viselkedésről?
25 éves nő vagyok, de szinte mindenki 16 évesnek nézz a kislányos arcom miatt. Talán épp ezért sok tinifiú próbálkozik be nálam, sok tinilány meg beszólogat. Épp sétáltam haza a munkahelyemről mikor szembejött velem két 17 év körüli lány az utcán. Az egyik lenézően felordított, hogy ,,Úristen mi van a fején". A fülvédőmre gondolhatott, ami manapság nem egy meglepő dolog. (Tavaly vettem, mikor még nem is volt divat, egész egyszerűen, azért mert nem szeretem a sapkát. Továbbá azt se gondolom, hogy nem állna jól, mert elég sok pozitív visszajelzést kapok.)
Nem értem miért jó a másikat sértegetni a stílusa miatt. Én is látok olyan ruhákat másokon ami nem tetszik, eszembe se jutna megjegyezni, elfogadom, hogy az illető ilyen... főleg, ha 8 évvel idősebb nálam.
Ti mit gondoltok erről a viselkedésről. Mitől lettek ennyire rosszindulatúak, a mai tinilányok(tisztelet a kivételnek)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!