Ha el szeretnék adni egy aranykarkötőt, hol kapok érte több pénzt, zálogházban, vagy ékszerüzletben, ahol esetleg felvásárolhatják?
Figyelt kérdés
2010. dec. 9. 20:11
1/4 anonim válasza:
NE zálogházba add el, ott nagyon olcsón vásárolják fel. Menj el legalább 5 helyre, és ahol a legtöbbet adják érte, ott add el.
2/4 anonim válasza:
Nem értek egyet az előttem szólóval. Én zálogházban dolgozok, a cégnek van ékszerüzlete is. Változó, hogy hol vásároljuk fel többért, attól is függ, hogy jó állapotban van e az a karkötő, fémjel van e benne, új fazonú e. Ha ezekre igen a válasz, zálogházban többet adnak érte, mert ott utána el tudják adni, ha bent marad.
Én is azt javaslom, hogy nézz szét hol adnak érte többet.
25N
3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok össze vissza futkározni, mert amit megkeresnék rajta, elmegy buszpénzre. Annyira azért nincsenek egy rakáson a felvásárlóhelyek.
Egyébként néhány éve kaptam és sosem hordtam tehát nagyon jó állapotban van.
2010. dec. 10. 20:29
4/4 anonim válasza:
vatera ,tesz-vesz...
de ne 1Ft legyen a kikiáltási ár.
A minimál árat add meg!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!