Szerintetek kérdezzem meg vagy kérjem meg édesapámat, hogy segít e a borotválkozásban?
Figyelt kérdés
már lassan 17 leszek, de még sosem borotválkoztam:D
neked segített vki, vagy egyedül borotválkoztál?
2010. dec. 7. 20:43
1/8 anonim válasza:
Egyedül, nem nagy kunszt az :D De aranyos vagy:))
2/8 anonim válasza:
Nem nagy gáz. Leöblíted az arcod langyos vízzel, bekened habbal, leborotválod, majd hideg vízzel öblíted, esetleg aftershave, bár én nem használok, csak nyáron néha mert frissítő volt.
3/8 anonim válasza:
Hát szólhatsz, először én is kértem segítséget, de tényleg nem nehéz, szinte lehetetlen, hogy megvágd magad.
4/8 anonim válasza:
Kaparóssal nem tudod összevágni magad.
A pengéssel majd szünetben gyakorolj mikor nem lesz suli :)
Érzékkel húzod lefelé a szőr növekedésével megegyező irányban a borotvát.
18/F
6/8 anonim válasza:
A kellékeket be kell szerezned:
7/8 anonim válasza:
21.11
Tudod a 2-3pengés :) Legalábbis én így hívom mert többször kell használni ezért kaparós :)
8/8 anonim válasza:
nekem is apukám segített. De aztán megtanulod. Sőt, vele mentünk el megvenni az első borotvámat. És még most is az van. Nyugodtan kérd meg sztem a fatert. Én még legelőször az övével csináltam, de úgy, hogy lefertőtlenítettük, aztán megmutatta, hogy kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!