Mit használtok hajvasaláshoz?
Nagy gond ha a hajam vége kicsit gubancos annak ellenére h kifésülöm sűrű fésűvel?
Van még így vkinek?
18/F
Én úgy szoktam vasalni, hogy fújok rá hővédőt, jól kifésülöm és felfogom a hajam tetejétől 2 tincsenként.
Az aljánál kezdem a vasalást, mindig kicsi tincseket vasalok.Egy tincsen 2-3x húzom át a vasalót és sűrű fésűvel átfésülöm rögtön utána.
Amikor kivasaltam az alsó sort, leengedek egy sort a felcsatoltakból.Ezeket is apró tincsenként átvasalom 2-3x és rögtön utána fésülöm.És amikor ez a sor is készen van, a vasalt hajat egybe átfésülöm.Megint leengedek egy sort, tincsenként átvasalom, átfésülöm és így tovább, amíg ki nem vasalom az egész hajamat.Utána szépen átfésülöm és ha még kell a végeit újra átvasalom.
Végül lakkal fixálom:)
Bár a nagyon párás, esős időben úgyis szénaboglya lesz a fejemből, ha egy üveg lakkot ráfújok:S
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!