Miért szoliznak az emberek, ha tudják, hogy tönkrevágja a bőrüket? A szolis lányok nem veszik észre, hogy undorító bőrük van?
szerintem is csúnya bőrük van a szolis csajoknak , és szerintem nem is veszik magukon észre , csak az a fontos nekik hogy barnák legyenek.
amúgy szerintem azzal nincsen baj ha hónaponta 1x-2x eljár, mert olyan fehér.
Én ezzel nem értek egyet, hogy mértékkel is lehet szolizni. Több bőrgyógyásszal is beszéltem és kivétel nélkül mindegyik azt mondta, hogy már 5 alkalom szolizás is ártalmas a bőrre (nem egy hónapban, hanem összességében).
Persze külsőre szép az enyhe barnaság, de attól még káros.
Mert idióták... Én kifejezetten fehér bőrű vagyok, engem gimiben sokat cseszegettek, hogy menjek szoliba, de mindig elküldtem az illetőt a sunyiba Mondtam nekik, ha nem tetszem, nem kell rám nézni! :D
Egyébként én is így hallottam egy bőrgyógyásztól, hogy már 5 alkalom is káros... Öregíti ezerrel a bőrt, de nem baj, csajok, csináljátok csak, majd 10 év múlva nektek fog a legjobban sírni a szátok, hogy ráncos és öreg a bőrötök! Tudom, mert barátnőim ugyanezt csinálják! 25 évesek, és ki vannak akadva, hogy legalább 35-nek néznek ki! De én inkább nem is mondok semmit!
Én pl azért szeretek néhanap eljárni szoliba,mert leszárítja a pattanásaim és,hogy legyen egy egészséges szinem.Azt tudom,hogy káros,de nem szoliznám szét a bőröm annyira,mint azok a huszonéves csajok akik már +20évet bevállalhatnának.Szoli után és közben is használok krémeket,szerintem nem viszem túlzásba.
Ne vedd bunkóságnak,de téged mért zavar,ha nekik ez így jó?
Egyáltalán hogy lehet egy bőrszín divat?! O.o Már nem azért, de ennél nagyobb marhaságot még nem hallottam... Ez olyan, mintha szempilladivat is létezne...
Nekem fehér a bőröm, és köszönöm szépen, nem teszem tönkre szolival... Nem akarok 35 évesen 53-nak kinézni. Miért nem jó az az embereknek, ami van??? Amit a természet dobott??? Röhej...
mért baj, ha vali törődik a bőrével? mért kellene mindenki gusztustalan hófehérkének lenni? te nyáron ha látsz valaki napozni, azt is leszólod hogy fúj gusztustalan barna?
valkinek tetszik , ha van egy kis szine, minthogy falfehér legyen
és ne általánosits, most baj ha egyszer kétszer megy valaki egy évben, télen és akkor már rögtön szolis krva???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!