Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha a szalagavató bálra a...

Ha a szalagavató bálra a fehér cipőt kínaiba veszem, az gáz?

Figyelt kérdés
mert úgy sem használnám többet, és nincs felesleges 20ezrem, hogy egyszeri használatra, normálisat vegyek.
2010. dec. 7. 11:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Egyátalán nem gáz, egy alkalomra teljesen megfelel, kár lenne többet költeni rá.
2010. dec. 7. 11:13
 2/8 anonim ***** válasza:

Miért lenne gáz?

nekem a menyasszonyi cipőm is kínai volt,1400 Ft:D

2010. dec. 7. 11:13
 3/8 anonim ***** válasza:
kinek mire van penze arra legyen igenye.Nem fog viritani rajata a cimke hogy made in china;)Szerintem nincs amiert egy meregdraga cipot venni egy alkalomra.
2010. dec. 7. 11:17
 4/8 anonim ***** válasza:

Nővéremnek is kínaibe vettük a fehér cipőt a keringőhöz.3-4000Ft körül volt, annyit ért.Bár ő hordta néhányszor bulizni is, még mindig jó állapotban van:)

Egyébként mi nem engedhetjük meg magunknak, hogy márkás boltokban több 10.000 forintokért vegyünk fehér cipőt a keringőhöz és báli ruhát...A ruhája is kínaiból volt és tudod, szebb volt némelyik nagy márkás ruhánál!

Szóval nem gáz!Egyébként sem kell tudnia másoknak, hogy kínaibe vetted.

15/L

2010. dec. 7. 12:36
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
rávan írva az orrára h I AM FROM THE KÍNAI BOLT? ha nincs, akkor mégis honnan tudnák h az a kínaiból van? nyugodtan vedd meg.
2010. dec. 7. 14:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz. A kínai cipők többségén meg egyáltalán nem látszik, hogy kínai (vagyis sztem a legtöbb kölcsönzős meg egyéb drágább báli cipő tök bazáros jellegű amúgy is... ja és Asia Centerben olyan cipőket láttam, amiről max. akkor lehetne megállapítani, hogy nem deichmannos vagy butikos, ha órákig tapogatod meg szagolgatod). Meg kben is, ha csak arra a táncra kell, akkor teljesen jó. Inkább örülj annak, hogy nem mosták ki az agyad, és ilyen tudatos vásárló vagy :).
2010. dec. 7. 15:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Most mondok neked valamit. Nálunk az osztályban mindenki kínaiban vette a szalagavató cipőjét. ÉS?
2010. dec. 7. 15:41
 8/8 A kérdező kommentje:

oké, köszi :)

amúgy szerintem se gáz, csak van aki azt mondta ...

tudjátok, a "van pénzem, szórom, ahogy tudom, csak márkás dolgok" kategóriába tartozó emberek ... és ilyenekkel táncolok együtt ... :/

2010. dec. 7. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!