Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szépnek találjátok ezt a modellt?

Szépnek találjátok ezt a modellt?

Figyelt kérdés
[link]
2010. dec. 7. 07:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
nem
2010. dec. 7. 09:57
 12/20 anonim ***** válasza:
49%

Elég sok retusálás van rajta, ráadásul az arcbőre rózsaszín, a teste sárgás... Blöe.

A teste meg átlagos(-nak sem mondható). A dereka egyben van a csípőjével, nem túl nagy a melle sem. Nincs meg az arányosság.

2010. dec. 7. 13:54
 13/20 anonim ***** válasza:
ronda..szerintem.:D
2010. dec. 7. 14:18
 14/20 anonim ***** válasza:
Úgy egy az egyben rusnya szegény, ahogy van....
2010. dec. 7. 15:10
 15/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ronda és iszonyat buta tuskó feje van:)
2010. dec. 7. 15:24
 16/20 anonim ***** válasza:
49%
Az első képet néztem csak meg róla, és borzasztó pasis a csípője. Manapság már tényleg mindenkiből lehet modell??? :S
2010. dec. 7. 15:33
 17/20 anonim ***** válasza:

A csípőjét és a lábait leszámítva szép lány. Látszik rajta, hogy sportol, foglalkozik magával. Örülnék, ha ilyen hasam lenne, mint neki. Aki meg azt mondta, hogy még átlagosnak sem mondható, nem a földön jár...

25N

2010. dec. 7. 19:23
 18/20 anonim ***** válasza:

Sportol?Ugyanezen az oldalon egy képen a szőke csajnak úgy ki volt retusálva a csípője,hogy kb egyenlő vastagságú volt a karjával:D

Szerintem nem a legszebb,ha így felöltözik valaki és ennyire kisminkelik(+retus)akárki nézhet ki így...sőt!

2010. dec. 7. 21:10
 19/20 anonim válasza:
Szerintem a teste jó, de a feje olyan iszonyatosan ronda, hogy a jó alakja sem segít rajta.
2012. aug. 30. 11:44
 20/20 Nstrucek válasza:

Kedves Mindenki,

Én kifejezetten szépnek találom a képen szereplő hölgyet - lehet azért mert én is csúnya vagyok de ez nem zavar, ami sokkal inkább zavaró hogy egy vagy akár több kép alapján valaki(k) Isten tudja miért - igen kemény ítéletet mond és adott esetben meg is sért valakit. Ez szép talán? Szerintem nem.

Nagyon kiváncsi lennék azoknak a Hölgyeknek és Uraknak a farmernadrágban készült fényképére aki a legkeményebb legsértőbb kiritikákat írták. Nem vagyok prédikátor de ha tőlem megkérdezi a párom egy modellről a véleményem akkor őszintén válaszolok neki, és csak azért mert nem merem vállalni a véleményem nem kezdek szapulni Senkit. Végül szeretném megjegyezni hogy nem ismerem a szőke csajt, és nem is vagyunk rokonok, kizárólag felháborodtam az előzetes ítéletek miatt. A helyesírási hibákért elnézést! Üdv, Norbert

2015. okt. 25. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!