Elég sok retusálás van rajta, ráadásul az arcbőre rózsaszín, a teste sárgás... Blöe.
A teste meg átlagos(-nak sem mondható). A dereka egyben van a csípőjével, nem túl nagy a melle sem. Nincs meg az arányosság.
A csípőjét és a lábait leszámítva szép lány. Látszik rajta, hogy sportol, foglalkozik magával. Örülnék, ha ilyen hasam lenne, mint neki. Aki meg azt mondta, hogy még átlagosnak sem mondható, nem a földön jár...
25N
Sportol?Ugyanezen az oldalon egy képen a szőke csajnak úgy ki volt retusálva a csípője,hogy kb egyenlő vastagságú volt a karjával:D
Szerintem nem a legszebb,ha így felöltözik valaki és ennyire kisminkelik(+retus)akárki nézhet ki így...sőt!
Kedves Mindenki,
Én kifejezetten szépnek találom a képen szereplő hölgyet - lehet azért mert én is csúnya vagyok de ez nem zavar, ami sokkal inkább zavaró hogy egy vagy akár több kép alapján valaki(k) Isten tudja miért - igen kemény ítéletet mond és adott esetben meg is sért valakit. Ez szép talán? Szerintem nem.
Nagyon kiváncsi lennék azoknak a Hölgyeknek és Uraknak a farmernadrágban készült fényképére aki a legkeményebb legsértőbb kiritikákat írták. Nem vagyok prédikátor de ha tőlem megkérdezi a párom egy modellről a véleményem akkor őszintén válaszolok neki, és csak azért mert nem merem vállalni a véleményem nem kezdek szapulni Senkit. Végül szeretném megjegyezni hogy nem ismerem a szőke csajt, és nem is vagyunk rokonok, kizárólag felháborodtam az előzetes ítéletek miatt. A helyesírási hibákért elnézést! Üdv, Norbert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!