Szerintem ott a súlya és az arany karátszáma alapján határozzák meg az értékét. Mindegy, hogy miért kaptad.
2010. dec. 6. 12:55
2/16 anonim válasza:
A zaciban a kutyát nem érdekli, hogy miért kaptad. Ez ott nem szempont.
Üdv, HajDoktor
2010. dec. 6. 12:59
3/16 anonim válasza:
A súlya a döntő, az én diploma gyűrűm 4 gramm körül van. Ha beakarnám adni szerintem 15 ezer körül kapnék érte vagy még annyit sem. Nem jártam még ugyan zaciban, de ahogy minden nap elsétálok előtte látom a kiírásokat 3-4 ezer forint körül van grammja.
2010. dec. 6. 13:10
4/16 anonim válasza:
melyik egyetem?
miskolcit tudom,megkérdeztem:D
52ezret fizettem ki érte,7.5 grammos
bár sose adnám ki a kezemből,de zaciban kerek 22ezret adnának érte...
2010. dec. 6. 13:10
5/16 A kérdező kommentje:
Azt tudom,hogy mindegy hogy hol kaptam, azt csak azért írtam oda,mert hátha valaki igyjobban betudja lőni a gyűrű értékét.
Egyénként a Nyugat-Magyarországi Egyetemi gyűrű.
Még régen, 25 éve kaptam.
2010. dec. 6. 13:15
6/16 anonim válasza:
az hasonló a miskolcihoz
grammjáért adnak maximum 4ezret...nem éri meg beadni,hidd el...
Hidd el, a kép alapján sem fogjuk tudni megmondani, hogy milyen súlyú és hány karátos aranyból készült. Márpedig a zálogházban csak ez számít!
2010. dec. 6. 14:07
9/16 anonim válasza:
azzal többet mondanál,ha megmondanád hanyas méret,és hogy üreges-e
példaképp: enyém 7,5 grammos 57-es méretű tömör 8ezért adnák a 22ezret,holott 2 éve 52ért csinálták)
páromé 11,5gramm 62-es méretű tömör,30nál többet ezért se adnának,pedig 3-4 éve ez is 80ezer körül volt
ne add el,ez ennél többet ér (kivéve ha találtad/loptad)
2010. dec. 6. 14:11
10/16 anonim válasza:
ha magyar fémjeles akkor grammonként jobb esetben egy jelképes 3000 forint körüli összeg a plafon. matekozd ki, hogy hány grammos. tényleg senkit sem fog érdekelni, hogy egy nyugdíjas ujjáról vetted le az utcán vagy hogy egyetemi végzősként kaptad!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!