Hogyan lehet szexi kócos frizurát készíteni?
Figyelt kérdés
Egy kis összejövetelre megyek ma, és kócos frizurát szeretnék csinálni, mondjuk nem csak a mai találkozóra, hanem hétköznapokra, suliba is. Hogy kell megcsinálni?2010. dec. 6. 12:45
1/3 anonim válasza:
Jó lenne leírnád milyen hosszú a hajad! Amúgy habbal és lakkal szokták megcsinálni! Ha hosszabb hajad van, akkor pedig a hajadat 2 rétegbe elválasztod, az alsót nagy csavarókkal, a felsőt (ez kevesebb haj legyen) kisebb csavarókkal felcsavarod, ez a hullám adja a kóc alapját, nem lesz lapos. Utána összekócolod hajhabbal, és fújsz rá hajlakkot! Ennyi
2/3 A kérdező kommentje:
Hátközépig érő hajam van. Most nincs már időm a hajcsavarókra, szóval szerintem alaposan kifésülöm, benedvesítem, hajszárítóval átszárítom, és stílfésűvel kicsit megkócolom, végül hajlakk
2010. dec. 6. 12:57
3/3 anonim válasza:
csinálj úgy, mintha tupíroznád, de ne csak a tövét, hanem az egész hajadat, aztán fújd be hajlakkal.
én így szoktam, és mindig mondják, milyen jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!