Melyik a kedvenc hajfestéketek? Illetve melyek azok, amikben csalódtatok?
Nem tudom mi volt annak a márkája, amit utoljára vettem, de asszem 600 ft volt egy doboz. Vörös volt ráírva és az is volt a dobozon, erre valami ocsmány lila lettem tőle. Nekem ami nagyon bevált az a Garnier. Festés után is nagyon puha lesz tőle a hajam. Utoljára ráadásul olyat használtam, amiben nincs ammónia. Na, ez meg különösen tetszett és nagyon szép színe is lett.
20L
a kedvenc hajfestékem amibe még sose csalódtam az a loreal casting cream gloss.ammónia mentes, szép színei vannak és teljesen ugyanaz lesz az eredmény mint a képen ha betartjuk az utasítást:)régen a csokibarnát használtam belőle, 1 ideig a mézszőkét de 1 ideje már nemtaláltam 1 üzletben se ezért szaténszőkét vettem és hát szerelmes lettem ebbe a színbe:).
amik nem váltak be:garnier.zöldes fényt adott a hajamnak, 1 mosás után teljesen kijött a szine,az állaga túl csöpögős.
palette.a szín eredmény teljesen eltérő lett.borzalmas.nembeszélve arról hogy megviselte a hajamat.
wella.nagyon vöröses lett a világosbarnája és utána 1 kínszenvedés volt nem a vöröst hanem magát a színt kiszedni a hajból.az a jó benne hogy iszonyatosan tartós a fodrászi változata.ha megtalálod a megfelelő színt akkor még jó is lehet:)
ezek csak az én tapasztalataim.nekem csakis a loreal vált be.abból amiket róbáltam az összes jóvolt:)
Ami bevált, és már évek óta használom, az a Garnier Color Naturals. Nekem "kétszínű" a hajam, így csak az egyik színre tudtam kipróbálni az ammóniamentes változatát (a másik szín nincs a palettájában sajnos), és az is bevált.
Ami viszont rossz volt, az a Londa Color. Padlizsán szín helyett piros lett tőle a hajam. Azóta messzire kerülöm. :D
Ami bevált: londa és wella vörös, lila, szőke árnyalatai, nagyon tartósak és szép, élénk színűek. Persze a fodrászkellékes és nem a gagyi bolti előrekésez kiszerelésben :) Nagyon szép keverőszíneik vannak egyébként.
Ami nem vált be: garnier (bolti): szinte be sem fogja a sötétebb hajat, mert annyi eszük van, hogy a világos szőkékhez meg vörösökhöz is 6-os oxit adnak...
a palette (bolti), mert nagyon gyorsan kimegy a színe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!