Fájdalmas a nyelv pc?
Figyelt kérdés
Sok embernek láttam már és szeretnék is..fájdalmas?2010. dec. 5. 22:47
1/3 anonim válasza:
Nem fáj,ha szakemberrel csináltatod nem érzel semmi fájdalmat,mert lelidokainozza és csak azt érzed hogy valami átmegy a nyelveden,de 0 fájdalommal.Utána ha okosan csinálod és betartasz pár dolgot akkor sem lesz baj.
NEm ehetsz tejterméket pár hétig(mert begyulladhat)és ha ugyérzed fáj használj fájdalomcsillapitot,amibe van gyulladácsökkentö is(Pl.algoflexet).
Ettöl hamarabb gyógyul és ha kicsit kellemetlen akkor beveszel egyet és már nem is érzed.Kicsit pösze leszel,de ez idővel ahogy gyógyul majd normalizálodik.
2/3 engie21 válasza:
Nekem van és egyáltalán semmit nem érzel közbe csak amikor kész utána érzékeny...ja és ne próbálj meg utána egy darabig enni...tapasztalatból mondom:D
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.:D
Akkor jó megnyugodtam.:)
2010. dec. 6. 07:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!