Mi a véleményetek Kari Byron-ról?
Figyelt kérdés
Minden szempontból kíváncsi vagyok a véleményetekre.Kinézet,öltözködés stbstb.
Személy szerint én odáig vagyok érte.Tetszik ahogy van.Bejön a stílusa,az öltözködése,meg még szép is.:)
Nincs női ideálom,de ha megkérdeznétek akkor ő lenne az. :)
2010. dec. 1. 17:27
2/9 anonim válasza:
olyan szép, meg minden, meg a mítoszirtókban is kiválóan teljesített, jó a stílusa, meg minden.
3/9 A kérdező kommentje:
hűha.sokan vagytok:)
2010. dec. 1. 19:29
4/9 anonim válasza:
Szerintem tök jófej, szimpi, a stílusa is illik hozzá. Nem mondanám, hogy kimondottam szép, de az átlagnál szebb.
6/9 anonim válasza:
én nem tudom miért, de olyan aranyos-bájos, nagyon tetszik! jó a stílusa és mindig mosolyog, és milyen szépen mosolyog :)
23f
7/9 A kérdező kommentje:
Egyet értek.Szerintem engem is a mosolya fogott meg.Meg talán,hogy vörös.Már csak miatta nézem az Állítólagot. :)
2010. dec. 1. 20:13
8/9 anonim válasza:
Na, ne mond ilyet! Csak miatta nézed??!
9/9 A kérdező kommentje:
Hát nem is a nagybajszossvájcisapkás faszi miatt! :D
Amúgy jó a sorozat.Az első részek óta nézem,de amióta megjelent benne Kari,azóta elviselném ha a többiek nem szerepelnének.A többiek is szimpatikusak,de az más... :D
2010. dec. 2. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!