Mennyire szimpatikus neked ez a lány?
2010. dec. 1. 00:35
21/32 anonim válasza:
Nem igazán az, de egy jó kis pszicho-thrillerben el tudnám képzelni, ott szoktak ilyesmi csajok lenni:-D
22/32 A kérdező kommentje:
jaja, tényleg nagyon "horrorisztikus" arca van....
feltéve ha nem photoshop(a szája)
2010. dec. 1. 14:06
23/32 anonim válasza:
Messziről elkerülném. Olyan, mint egy öngyilkosjelölt...
24/32 anonim válasza:
Furcsa álaszok.
1Szerintem senkit nem lehet megitélni,mert lehet direkt ilyenek a fotók,de a lány merőben más.
2.Ha esetleg depresszira hajlamos is mindenki elkerülné?
Nekem sok ilyen ismerősöm van ,mert örülök,ha csak egy pillanatra is,de jobb kedvre deríthetem.
Könnyű elkerülni az ilyet és lenézni,de olykor egy segítő kéz vagy csak egy kedves szó életeket menthet.
Kár,hogy sokan nem így gondolkodnak.
26/32 anonim válasza:
Ez egy lány modll képei! Amint láthatjuk hogy mindegyik képen egy másik arcát mutatja! Képről nem tudhatjuk hogy milyen élőben! Itt ugymondd "eljátsza a szerepét" a képek kedvéért!...
27/32 anonim válasza:
kicsit olyan, mint 1 kiélt k.rva...nekem nem szimpi:D
28/32 anonim válasza:
Szvsz: beállított képek, kissé bamba tekintet...
Nekem nem igazán szimpatikus.
29/32 anonim válasza:
Már az első fotónál frászt kaptam..... nagyon rossz ha a való életben is ilyen..... tehát nem szimpatikus..... 20 éves (vagy kevesebb) és cigizik? Nanemá....
30/32 A kérdező kommentje:
szerintem kb úgy 16 lehet.
2010. dec. 2. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!