Szerintetek melyik műkörmöt csináltassam? (képpel)
Egyik rondább, mint a másik... Már a forma is borzalmas, plusz még ez minta... Nekem is hosszú körmeim vannak mindig (saját), de normális formára reszelve és nem ilyen giccsparádéval. Bocs, de az ilyenektől engem a hideg ráz. Egy francia manikűr (bármilyen színpárosításban - nekem épp sötétlila-ezüst) akár egy kevés (!) díszítéssel ezerszer szebb és esztétikusabb.
22L
Nem tetszenek az ilyen körömformák.Maga az hogy díszes mind a kettő,még nem nagy baj.Nekem sose volt még hegyes,gyanítom,nem is lesz,de mindig színes körmeim voltak,mintával.Amúgy akkor már inkább a 2.
És a tampon 1 dolog,de pl wczés után fenék törlés? :D És csak irigyelni tudom az olyan csajokat,akiknek semmi dolguk otthon,mert olyan körömmel nem hiszem,hogy lehet mosogatni,főzni,takarítani stb. :) Olyan tipikus k*rvás körmök amúgy szerintem,bocsi. :)
18L
sztem alapból ocsmánynak a hegyes körmök de a 2, szebb.
Viszont lenne egy kérdésem : hogy az Istenbe tudsz ezzel bármilyen házimunkát végezni ?:S
ajjjj.
itt olvasom mindenkitől h a 2. jobb, de nekem nem hozza be!!
pedig már megöl a kíváncsiság. hálás lennék ha valaki belinkelné jól :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!