Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kicsit görbe az orrom vagyis...

Kicsit görbe az orrom vagyis az orrnyergem, ezért fénylik. Mit tudok ez ellen csinálni? Hogy mattíthatnám?

Figyelt kérdés

Remélem értitek mire gondolok. Mivel egy picit ki van feszülve ott a bőr, fénylik és nagyon zavar.

15 vagyok alapozózni nem szeretnék, de valami pakolás vagy krém vagy bármi mást ha tudtok leírnátok?

2010. nov. 25. 21:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem azért fénylik... jó esetben a te korodban mindenképpen feszes még a bőr. :D

Vannak kifejezetten zsíros bőrre való, mattító hatású maszkok, nézz szét a drogériákban, találsz sokfélét.

Amúgy kompletten nem is kell kivakolni magad, nem csak a korod miatt. De ha ez nagyon zavar, akkor vegyél a bőröddel azonos árnyalatú púdert, és egy nagyon keveset használj az orrodra. Ez még nem vészes, és ha jobban érzed magad tőle... :D

2010. nov. 25. 21:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod, de biztos nem azért fénylik mert zsíros. Ott tényleg vékony a bőröm és kicsit kifeszül. (de azért ne nagyon gnómnak képzelj:D)
2010. nov. 25. 21:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva ezt el sem tudom képzelni. :D

De ha állításod szerint nem azért fénylik, mert zsíros, akkor viszont csak egy jó mattító púder segíthet szerintem.

Mert zsírosodás esetén lehetne ezzel-azzal próbálkozni, hogy meg legyen akadályozva a fényesedése, viszont ha alapból ilyen a bőr a nózidon, akkor szerintem csak a púder lehet a megoldás.

Ettől még persze nem kell kivakolnod az egész arcod, elég csak azon a bizonyos területen egy kicsit befedni.

És hangsúlyozom, hogy elég a púder, nem kell emiatt alapozót használnod. És arra ügyelj, hogy jó minőségűt vegyél, és lehetőleg valami antibakteriálisat.

2010. nov. 25. 22:43
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi a választ.

Azért megpróbálom zsírosodás elleni krémekkel is. Végül is lehet hogy az de eddig nem tartottam valószínűnek.

2010. nov. 26. 15:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!