Kicsit görbe az orrom vagyis az orrnyergem, ezért fénylik. Mit tudok ez ellen csinálni? Hogy mattíthatnám?
Remélem értitek mire gondolok. Mivel egy picit ki van feszülve ott a bőr, fénylik és nagyon zavar.
15 vagyok alapozózni nem szeretnék, de valami pakolás vagy krém vagy bármi mást ha tudtok leírnátok?
Nem azért fénylik... jó esetben a te korodban mindenképpen feszes még a bőr. :D
Vannak kifejezetten zsíros bőrre való, mattító hatású maszkok, nézz szét a drogériákban, találsz sokfélét.
Amúgy kompletten nem is kell kivakolni magad, nem csak a korod miatt. De ha ez nagyon zavar, akkor vegyél a bőröddel azonos árnyalatú púdert, és egy nagyon keveset használj az orrodra. Ez még nem vészes, és ha jobban érzed magad tőle... :D
Őszintén szólva ezt el sem tudom képzelni. :D
De ha állításod szerint nem azért fénylik, mert zsíros, akkor viszont csak egy jó mattító púder segíthet szerintem.
Mert zsírosodás esetén lehetne ezzel-azzal próbálkozni, hogy meg legyen akadályozva a fényesedése, viszont ha alapból ilyen a bőr a nózidon, akkor szerintem csak a púder lehet a megoldás.
Ettől még persze nem kell kivakolnod az egész arcod, elég csak azon a bizonyos területen egy kicsit befedni.
És hangsúlyozom, hogy elég a púder, nem kell emiatt alapozót használnod. És arra ügyelj, hogy jó minőségűt vegyél, és lehetőleg valami antibakteriálisat.
köszi a választ.
Azért megpróbálom zsírosodás elleni krémekkel is. Végül is lehet hogy az de eddig nem tartottam valószínűnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!