Mennyire gáz a kulcscsontom 17éves lány létemre? (kép)
Sajnos vékony vagyok (170 cm és 51 kg), nem tudok hízni, és annyira bizonytalan vagyok a kulcscsontom miatt.. nagyon idegesít engem, hízni is szeretnék vagy 5kg-ot, de nem megy.. Szerintetek nagyon gáz a kulcscsontom? Barátnők mondják h 'ölni tudnának az ilyenért, meg nagyon szexi', de nem tudom.. Köszi a válaszokat!
Hát,nekem személy szerint nem igazán tetszik. Én nem szeretnék ilyet,ez már nagyon a soványságra utal...bocsi
Amúgy én sem vagyok sokkal több mint te,56 kg,bár 5 cm-vel alacsonyabb vagyok mint te. És nekem is látszik,de ha csak állok vagy vagyok egy helyben ennyire nem,inkább ha felhúzom a vállam..stb..
Próbálj meg hízni. Egy időben én is ilyen cipőben jártam mint te,kb. ennyire állott ki a kulcscsontom és a medence csontom is. Ajánlani tudom amúgy a Béres csepp nevű szirupot,amit gyógyszertárban lehet kapni,ellenálló képességre,de főleg étvágyra van. Nekem nagyon bevált,majdnem 10 kg.-t híztam tőle. És most már elégedett vagyok magammal.
17L
mit nem adnék egy ilyen kulcscsontért. *_*
és a te alakodért... :/ örülj neki, hogy ilyen vagy, légy büszke a vékony alakodra!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!