Segíthet a fogszabályzó?
HHat szerintem hasznalhatod,ha akarod mert joot tehetnek a fogaidnak....hat szerinetm folosleges...
de hasznalt neked valamit az a fogszabalyzo???
Nekem is ugyanez volt.. (nyelvlökéses nyelés + sz, z betűk helytelen képzése). Jártam logopédushoz, adott papírt amin vannak gyakorlatok, hogy erősödjön a nyelv. A nyelést meg meg kell tanulni és akkor oké :)
Am. először nekem is kivehető volt, majd állandó és most rendben vannak a fogaim.:D
Köszönöm a választ :D
Evvel sokat segítettetek..Mert azt a kínzó eszközt(állkapocs szabályzót:D) meg nem szeretném használni de látom akkor a logopédus és az állandó is segít :)
És az állandó fogszabályzóval sok nehézség van ? :S
Pl.: evés..fogmosás..stb ? :)
nekem tegnap rakták fel.a felrakás egyátalán nem fáj és nekem gyorsan meg is volt.viszont mára már eléggé kisebesítette a számat.enni nagyon nehéz vele.inkább csak ilyen pürés dolgokat.az almaféléket ellehet felejteni..és óvatosabban kell rágni, tehát jóval tovább tart az evés is.a fogmosás pedig minden evés után kötelező ha nem akarod hogy kaja darabok lógjanak le róla.
17/L
Nah dejó :S
És neked is az állkapcsoddal van bajod ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!