Lányok az zavaró nektek ha egy pasi metroszexuálisan néz ki?
Tehát olyan nagyon finomak a vonásai úgy értem lányosan szép szinte csodálni lehet. Visszataszító tud lenni vagy lehet izgató is és tetszetős?
Kort is írjatok.
Számomra a metroszexuális jelentése nem csak ennyi, felőlem egy pasi lehet finom vonásokkal rendelkező és szép, csak ne manikűröztessen, stb.
19/L
A vonásairól nem tehet. Szerintem egy férfi legyen férfi, öltözzön és viselkedjen a neméhez hűen. De nem kell plasztikai sebészhez rohanni, mert például pici orra van.
20/N
Hát ha ezt a kérdést fél éve teszed fel, azt mondom igen zavaró.
De fél éve megismerkedtem a párommal aki metroszexuális.Régen nem "szerettem" az ilyen férfiakat de megismertem és már másképp gondolom.
Szóval szerintem el lehet fogadni, sőt van aki az ilyet szereti.:)
20/L
Nálam a metroszexuális kicsit mást jelent: rózsaszín, flitteres felsőket hord, lakkozza a körmeit, affektál, vasalja a haját (na jó, ez még esetleg belefér)...
Ha ezek nem jellemzőek, csak a vonásairól van szó, akkor nem gond. Sőt.. Én kifejezettem szeretem a finom, lányos vonású fiúkat.
22L
Ez látatlanban nem tudom megmondani.
Volt, hogy egyszer tetszett egy ilyen pasi, egy másik hasonló meg nagyon nem.
Ha mutatnál képet, egyszerűbb lenne megmondani.
Most én is azt mondom, hogy igen zavarna, de ha megszeretnék egy ilyen fiút, akkor nem zavarna. Biztos sokat ütköznénk készülődés közben. :D
Az én párom már megszokta, ha megyünk valahová és én elkeszdek készülődni, akkor neki még van 1 órája kávézni, cigizni, netezni stb. XD
Szóval fura lehet, de el lehet fogadni, mint minden mást, ha szeretünk vkit. :)
A metroszexuális az nem az, amit ne leírtál. Amit leírtál, az férfi feminin vonásokkal. A metroszex az egy David Beckam utánzat borzalom élénk cuccokkal, meg narancssárga bőrrel. Fenének kell... fujj:s
Viszont a szép, csinos arcú fiúkkal nincs bajom, ha hozzá nem olyanok, mint egy k-öcsög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!