Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szeretnék modellkedni! (tudom,...

Szeretnék modellkedni! (tudom, hogy ez nem így megy), de nem kifutós szimplán fotómodellkedni szeretnék! A kérdés: hány kg-nak kell lennem, ill. csípő bőség hány cm? Stb

Figyelt kérdés
Légyszi ne írjatok olyat, hogy baromság, mert engem télleg érdekel
2009. jan. 13. 17:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát a 90-60-90 mell derék csípú az nagy előny. Meg 170 cm-től fölfelé. Nem kell, hogy szép arcod legyen, inkább nagyon különleges. Ha megfigyelted már a modelleket, nagyon sok annyira csúnya hogy már szép.
2009. jan. 13. 17:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Én "ismerek" 1csajt aki 150cm és modellkedik... az a helyzet, hogy én 153cm vagyok és 56kg :S nem akarok túl vékony lenni, de kb hány kg-nak kéne lennem?
2009. jan. 13. 18:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Azt írtad, hogy a fotómodellkedés érdekel, nem a kifutó és ez esetben nyugoDtan lehetsz alacsony is. A fő, hogy arányos legyél. A vékony derék nagyon fontos! Én 162 cm és 52 kg. Tipikus homokóra alkat vagyok: vékony derék, nagy mell, kerek fenék. Engem akkor hívnak, ha NŐT akarnak látni a képeken.

Készíttessél magadról pár jó képet és küldd szét ügynökségeknek!

Sok sikert neked!

2009. jan. 13. 20:17
 4/5 anonim ***** válasza:
a 90-60-90 legyen meg, ez a fontos. meg jó képek magadról, meg sok szabadidő, hogy ügynökségeket látogass.. és türelem, türelem
2009. jan. 16. 10:33
 5/5 anonim válasza:

Ha komolyan szeretnél modelkedni, válaszólj, megbeszéljük!

BS Fotóstúdió

2009. máj. 3. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!