Honnan szereztetek/szereztek szalagavatós keringőre fehér cipőt?
Figyelt kérdés
Tatabányán lakom, és kéne egy fehér cipő, ami megy a keringős ruhámhoz. Nem szeretnék túl magas sarkút, és hegyes orrút. Örülnék ha kényelmes lenne.. Valakinek van valami ötlete, hol szerezhetnék? Előre is köszönöm a válaszokat.
18/L
2010. nov. 21. 13:42
11/15 anonim válasza:
Na hol szerezted be? Nekemszombaon lesz, de fogalmam nincs. kínaiba?
12/15 A kérdező kommentje:
Felmentünk anyukámmal az Outlet Centerbe :) Ott találtam... Utolsó darab volt, és pont az én méretem!! El se hittem:D
2010. dec. 6. 18:02
13/15 A kérdező kommentje:
Azóta amúgy 2* néztünk kínaiban, de mindegyik szörnyű volt.
2010. dec. 6. 18:02
14/15 anonim válasza:
Köszi! Végülis vettem ázsába, egész türhető, 3500 volt, jó sokat rohangáltam ma utána,szépert ha volt is jó, nem volt 40-es:S
Jó a képen is ami van, csak elég vastaga a lábfejem, és csúnya lenne ilyen szandálcipőben.
Outletbe tömegközlekedéssel amúgy is nehéz eljutni, meg sok idő.
15/15 A kérdező kommentje:
Hát igen, mi autóval mentünk, így nem volt gond. Nagyon kényelmes, és fontos volt hogy ne legyen túl magas a sarka. Elég magas vagyok :) De ez végre tetszik is. Sehol máshol nem találtam normális árban normális fehér cipőt. Örülök, hogy túl vagyok ezen:D és örülök hogy te is találtál!! :)
2010. dec. 6. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!