Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Valami dúsitó cuccot nem...

Valami dúsitó cuccot nem tudtok ritka hajra? Jöhet sampontól kezdve gyógyszerig, hajszeszig minden.

Figyelt kérdés
nem olyanra gondolok ami megemeli, hanem olyanra amitől esetleg új hajszálak nőnének.
2010. nov. 18. 22:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Varga cseppek?Talán segít.
2010. nov. 18. 22:40
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Itt a kérdés az hogy alapból ritka a hajad vagy azért mert nagyon hullik. Ha alapból ritka akkor sajna rossz hírem van, a hajhagymák száma adott, azon nem tudsz változtatni, újak nem fognak nőni.
2010. nov. 18. 23:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg a ricinusolajat, nekem használt rá(igaz azelején kicsit hullott tőle, de utána nagyon szépen nőttek az új kis hajak),neten találsz róla dolgokat, de nekem is írhatsz. Illetve még a forever-es zöldség tablettát próbáld meg(igaz az egy kicsit drága), vagy esetleg a sörélesztő tablettát.
2012. jan. 16. 15:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Ricinusola+sörélesztő:)
2012. jan. 16. 16:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja, és a ricinusolajat csak hetente egyszer használd, max kétszer, utána nekem nagyon zsíros maradt a hajam, mikor többször használtam.
2012. jan. 16. 16:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Teafa sampon! évekig hullott a hajam csomókban, borzalmas volt, kipróbáltam szinte MINDENT és semmit nem használtak, ez a sampon nagyon jó nekem ;)
2012. jan. 16. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!