Milyenre fessem a körmöm? Valami ötlet?
Figyelt kérdés
ezek a színeim vannak: csillámos baba rózsaszín, fekete, élénk rózsaszín,fehér, átlátszó,gyöngyház fehér, piros, kék csillámos de elég halvány,csillámos szivecske darabokkal:D, és halvány rózsazín,majdnem átlátszó,miylenre fessem,van valakinek valamilyen ötlete?:S vmi tipp?2010. nov. 18. 19:38
1/6 anonim válasza:
fekete rózsaszin fekete rózsaszin . váltakozzanak :D nekem szokott olan lenni.. \m/
3/6 A kérdező kommentje:
pont olyanra cisnáltam,mint amit az első írt,de vhogy nem áll jól:/ vagyis fura kicsit:D pedig jó ötletnek tűnt..és vmi extrémebbet nem lehetne belefesteni? vmi egyszerűt?:D
2010. nov. 18. 19:42
4/6 anonim válasza:
Fekete,csillámos kék az elejére ..
5/6 A kérdező kommentje:
utolsó: ezt nem értem:S
2010. nov. 18. 19:59
6/6 anonim válasza:
gyöngyház fehér,+piros csináld meg úgy mint a francia manikűrt :D vagy befested a körmöd teljesen gyöngyház fehérrel aztán meg egy piros csíkot húzol így féloldalasan.Remélem érthetően írtam le ;)15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!