Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is csúnya a...

Szerintetek is csúnya a kékes-zöld szem?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert a húgomnak ilyen a szeme (18 éves) és meg van róla győződve, hogy az ronda. Most rendelt magának fekete kontaktlencsét és szinte minden nap hordja. Csak divat lencse, mert semmi baja a szemének és én féltek, hogy baja lehet belőle. Mi a véleményetek erről? Szerintetek melyik szemszín a szebb a kettő közül? És okozhat vmi bajt neki a lencse?

Köszi szépen a válaszokat!

2010. nov. 18. 08:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Am egy kérdés a hugod nővére is jól néz ki?
2010. nov. 18. 08:56
 12/23 A kérdező kommentje:

Értem. :)

Egyébként lehet, hogy túlságosan is aggódok érte, de nagyon szeretem és nem akarom, hogy baja legyen. Meg valahol olvastam, olyat, hogy egy lány megvakult a lencsétől vagy a lencse folyadéktól (nem tudom pontosan). Szóval szerintem veszélyes is lehet.

2010. nov. 18. 09:06
 13/23 A kérdező kommentje:
Én nem tartom magam szépnek, olyan átlagos körüli vagyok. :)
2010. nov. 18. 09:06
 14/23 anonim ***** válasza:
Akkor biztos jól nézel ki. Szerintem. De azt nem hsizem h megvakulna a kontaklencsétől.
2010. nov. 18. 09:09
 15/23 anonim ***** válasza:

Ha úgy használja ahogy kell nem lesz baja tőle, de szerintem jobb a saját szemszíne. Én arra szavazok.

Neked milyne színű a szemed? :D

2010. nov. 18. 09:10
 16/23 A kérdező kommentje:
Remélem igazad van. Nekem ilyen sárgás zöld szemem van. Azt szokták rá mondani, hogy sör színű. :D És nekem meg pont a húgom szemszíne tetszik, de azért nem vennék kontaktlencsét.
2010. nov. 18. 09:20
 17/23 anonim ***** válasza:
Ne is vegyél, igazad van. Nekem tetszik a zöld szem. Biztos szép szemed van.
2010. nov. 18. 09:25
 18/23 anonim ***** válasza:
Kék szem-legszebb szem. :) Gondolom hallottál már róla... szerintem egy kérdőív erről a szemszínláz kérdésről a nővéredet is megnyugtatná, tuti, hogy az ő szeme színére szavaznának a legtöbben... :)
2010. nov. 18. 10:29
 19/23 anonim ***** válasza:
Örülnék, ha kékes zöld szemem lenne. :(
2010. nov. 18. 15:07
 20/23 anonim ***** válasza:
nekem annyira nem tetszik a kékes zöld szem de még mindig jobb mint a fekete
2010. nov. 18. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!