Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 17 éves vagyok,170 cm és kb...

17 éves vagyok,170 cm és kb 51 kg. Nem vagyok túl magas?

Figyelt kérdés
Azt vettem mostanság észre, hogy a mai fiúknak inkább az alacsonyabb(160-166 cm) lányok tetszenek inkább. Néha furcsán érzem magam az iskolában is, mert nagyon ritka az, hogy valaki(főleg lány) magasabb legyen nálam.
2009. jan. 12. 00:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerencsés vagy, én nem érek a polcok tetejére! Hidd el, ha alacsonyabb lennél akkor meg magasabbra vágynál:)

Egy magas lány szerintem nagyobb kisugárzással bír. Csak fogadd el magad és belőled is áradni fog, és a srácok szeme megakad majd rajtad, hidd el!:)

2009. jan. 13. 11:13
 12/16 anonim ***** válasza:

Hihi:D:D

Nekem is pont ez volt a problémám :)

De csak addig,amíg itt fel nem tettem a kérdést.

Én ezeket a válaszokat kaptam:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..

Most már sokkal jobban érzem magam;)

2009. jan. 13. 18:40
 13/16 Fke ***** válasza:

Dehogy vagy. Én 18 éves srác vagyok 190 centi. Szal korban és magasságban sincs gond.

Nem hinném, hogy van normális srác, akit elijeszt a 170 centid. :D Ne aggódj emiatt!

2009. jan. 14. 12:02
 14/16 anonim ***** válasza:

Ez nézőpont kérdése. Én gyerekkoromban az általános iskolában olyan osztályba jártam, ahol a 162 cm-mel mindig utolsó előtti voltam a tornasorban. Akkor meg voltam győződve róla, hogy törpe vagyok. Aztán mikor középiskolás lettem volt még vagy 20 lány az osztályban rajtam kívül, akiknek bizony a fele alacsonyabb volt nálam. Ma már évek óta tökéletesen elégedett vagyok a magasságommal. A férjém 190 centi és imádom, hogy magas sarkúban is felnézhetek rá! :-D

De van egy barátnőm, aki 176 centi, na ő meg kifogott magának egy 2 méteres óriást. És őszintén szólva abszolút törékeny nőci benyomását kelti mellette. Tehát csak nézőpont kérdése.

Ja és nem gondolom, hogy a 170 centi sok lenne. Nem vagy alacsony, ennyi. :-)

2009. jan. 14. 19:17
 15/16 anonim ***** válasza:
én nagyon irigyellek:D szeretnék 170 cm lenni. pont tökéletes magasság ne aggódj :)
2009. jan. 15. 18:02
 16/16 anonim ***** válasza:
A 170 cm egyáltalán nem olyan sok, én is annyi vagyok, és sokszor nagyon kicsinek érzem magam a többi ember között, az én sulim ugyanis tele van 180+ centis lányokkal. Mindig megijedek tőlük :S Szóval ne aggódj emiatt :)
2009. aug. 24. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!